Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΑΚΟΜΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!


Την στιγμή που όλοι οι πρώην πρόεδροι της Βουλής (ακόμα κι ο Πολύδωρας!) διατηρούν γραφείο και υπαλλήλους στην Βουλή, οι διορισμοί ακόμα καλά κρατούν.

Πολιτικοί που έχουν αποσυρθεί εδώ και χρόνια, έχουν το δικαίωμα να διατηρούν γραφείο στη Βουλή και να διορίζουν όποιον θέλουν επειδή υπήρξαν κάποτε πρόεδροι της Βουλής, αρχηγοί κομμάτων, πρώην πρωθυπουργοί και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι ακόμα που δεν έτυχε να μαθευτεί η περίπτωσή τους! 'Οταν υπάρχουν ακόμα σε ισχύ τέτοιοι κανονισμοί, οι Έλληνες πολίτες ,που δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη, περιμένουν ματαίως να δουν άσπρη μέρα απ΄ αυτό το σινάφι!


Γιατί δεν καταργούνται παρόμοιες διατάξεις, καθαρά ρουσφετολογικές και άνευ αντικειμένου; Τι κάνουν στη Βουλή οι υπάλληλοι του Μητσοτάκη, του Κωνσταντόπουλου, του Πετσάλνικου, της Ψαρούδα-Μενάκη και πόσων άλλων; Τι κι αν η 78χρονη κα Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από την ενεργό Πολιτική; Ως πρώην πρόεδρος της Βουλής διατηρεί ακόμα το δικό της γραφείο και μάλιστα προσλαμβάνει και υπαλλήλους. Νόμιμο και για μερικούς... ηθικό! Η Χρυσή Αυγή θα δώσει μάχη εντός Κοινοβουλίου για την κατάργηση όλων αυτών των ρουσφετολογικών διατάξεων, των προνομίων των βουλευτών και των κομματικών επιχορηγήσεων.





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ Ν ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΡΙΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΑ ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ! ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ κ.λ.π.{υπαρχει και λογοκρισια} ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ! ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΒΙ ΠΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΧΩΡΑΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ! ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ! ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΥΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ Τ ΑΛΛΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ! ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ κ.λ.π. ΓΕΜΙΣΑΜΕ !!!