Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΠ. ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ - ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ


Στο νοσοκομείο κατέληξε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος μετά από επεισόδιο ξυλοδαρμού με αφορμή την Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοχώρα.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ακόμη ο Ευάγγελος Κυριακίδης, πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Στυλίδας (εκλεγμένος με την παράταξη Γκλέτσου) και υπεύθυνος της Παραμυθοχώρας.

O κ. Γκλέτσος έκανε την ακόλουθη καταγγελία ΣΟΚ: «Μου είπαν για ναρκωτικά στην "Παραμυθοχώρα" και τρελάθηκα. Η Στυλίδα θα καθαρίσει... ή αυτοί ή εγώ».


ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/



ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΠΟ http://www.lamiastar.gr/

Ένα άγριο παραμύθι θα μπορούσε να είναι αυτό που ξετυλίγεται στην Στυλίδα, με αφορμή την Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοχώρα που στήθηκε εκεί για να φιλοξενήσει μικρά και μεγάλα παιδιά και να τους προσφέρει διασκέδαση και χαρά..Μείνετε στο lamiastar.gr για να μάθετε την συνέχεια του παραμυθιού που έχει να κάνει με ξυλοδαρμούς, νοσοκομεία, μηνύσεις στα οποία εμπλέκεται ο δήμαρχος Γκλέτσος, ο υπεύθυνος της παραμυθοχώρας (χωριό του Αη Βασίλη) και τοπικός πρόεδρος Στυλίδας Ευάγγελος Κυριακίδης και άλλοι πολλοί..

Ώρα 11.00 . Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής: Ο Απόστολος Γκλέτσος βρίσκεται στο Νοσοκομείο Λαμίας με ορό στο χέρι και κόκκινο σημάδι στο πρόσωπο. Απειλεί ότι θα καθαρίσει την Ανατολική Φθιώτιδα από τους "κακούς"..από τα αποστήματα όπως είπε χαρακτηριστικά στην Μαρία Τσατζαλή..(δείτε σε video)

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ακόμη ο Ευάγγελος Κυριακίδης, πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Στυλίδας (εκλεγμένος με την παράταξη Γκλέτσου) και υπεύθυνος της Παραμυθοχώρας. Πριν από λίγο υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία. Στην φωτογραφία βλέπετε τους κ.κ. Γκλέτσο-Κυριακίδη την ημέρα των εγκαινίων της παραμυθοχώρας, να αλληλοσυγχαίρονται και να αλληλοεπαινούνται για το επίτευγμα των ημερών (χωριό του Αη Βασίλη). Σήμερα δεν είναι έτσι οι σχέσεις τους. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ενεπλάκησαν σε καυγά (μεταξύ τους). Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιός έδειρε ποιόν.. Ο Ευάγγελος Κυριακίδης είναι πατέρας τριών και σε λίγο τεσσάρων παιδιών και το επάγγελμά του είναι Ναυτιλιακός Πράκτορας. Το γραφείο του, σήμερα είναι κατεστραμμένο. Εκεί έπεσε το ξύλο.. Δείτε τι λέει από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Στου Θωμά το μαγαζί

Όμως τα επεισόδια είχαν αρχίσει από την Δευτέρα το βράδυ, μετά την συναυλία του Ηλία Βρεττού στο Πάρκο του λαού, όταν όλοι μαζί πήγαν για φαγητό στο γνωστό "Casa Al Mare". Μαζί με τον τραγουδιστή ήταν ο Πάνος Τσαλίκης (αδελφός του Γιώργου) ο οποίος πρωταγωνίστησε στην δημιουργία του "Χωριού του Άη Βασίλη", η Γιώτα Λιανού δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης, ο Ευάγγελος Κυριακίδης, ο δήμαρχος Απ.Γκλέτσος και άλλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι συνεργαζόμενοι για την "Παραμυθοχώρα" έκαναν παράπονα στον δήμαρχο για την συμπεριφορά του συνεργάτη του Γ.Τ. η οποία δεν συνάδει με την συλλογική προσπάθεια. Ο δήμαρχος εκείνη την στιγμή υπερασπίστηκε τον συνεργάτη του αλλά.. στη συνέχεια όταν τον είδε μπροστά του βγαίνοντας του επιτέθηκε (μερικά σπρωξίματα λένε οι αυτόπτες μάρτυρες).

Το επεισόδιο, αρχικά μεταφέρθηκε από στόμα σε στόμα ως συμπλοκή Γκλέτσου-Τσαλίκη. Αυτό δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε εμείς, ωστόσο γνωρίζουμε ότι ο Πάνος Τσαλίκης βρίσκεται σπίτι του με διάστρεμμα στο πόδι και πατερίτσες, το οποίο δεν προέρχεται κατά δήλωσή του από κάποιο τέτοιο επεισόδιο.

Ώρα 13.00 Ο Απόστολος Γκλέτσος νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα, δεν νιώθει καλά..

Η Γιώτα Λιανού δεν θέλει να μιλήσει για το θέμα, παρότι ήταν παρούσα σε μέρος των επεισοδίων..

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Πανουργιάς Πανουργιάς, κουμπάρος του Κυριακίδη..

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Βασίλης Αγγουράς, κουμπάρος του Γκλέτσου, θα μιλήσει για το θέμα σε λίγο.





Δεν υπάρχουν σχόλια: