Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

«Επιτροπή για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο» με πρωτοβουλία του κινήματος , «ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

EΠITPOΠH ΓIA THN EΘNIKH KYPIAPXIA KAI THN KYΠPO



Αγαπητά Μέλη, φίλοι και συνοδοιπόροι,

Με το μήνυμα αυτό σας καλώ να υποστηρίξετε την πολιτική πρωτοβουλία  “Επιτροπή για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο”, στην ίδρυση της οποίας πρωτοστάτησα κι εγώ.

Η Επιτροπή που συγκροτήθηκε πρόσφατα από διάφορα κοινωνικά στελέχη σε όλο το εύρος του πολιτικού φάσματος, αποτελεί τον αρχικό πυρήνα ενός  πολιτικού φορέα ειδικού σκοπού: τη διαφύλαξη της Εθνικής Κυριαρχίας σε Ελλάδα και Κύπρο που αποτελεί το μείζον πολιτικό καθήκον που ενώνει κάθε δημοκράτη πατριώτη και την προϋπόθεση της σωτηρίας της πατρίδας μας.

Αν συμφωνείτε με αυτή την Διακήρυξη που θα τη βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε  να την συνυπογράψετε στην ίδια πλατφόρμα. Δηλώνοντας τα στοιχεία σας, θα γίνετε μέλος του νέου κινήματος. Λόγω του αποκλεισμού απ’  όλα τα συστημικά μέσα, η μόνη οδός ενημέρωσης των συμπολιτών  μας είμαστε εμείς. Επικοινωνήστε την προσπάθεια σε φίλους και γνωστούς.

https://natsovcy.gr/

Ελπίζω πως όλα τα Μέλη της “ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, ενός κοινωνικού και δημοκρατικού φορέα, θα στηρίξουν αυτή  την προσπάθεια που γίνεται για την ανατροπή της δυστοπίας που ζούμε εξαιτίας απάνθρωπων πολιτικών δυνάμεων, ενόψει μάλιστα των επικείμενων Ευρωεκλογών.

Με τιμή,

Καθηγητής Δημήτριος Κούβελας

Πρόεδρος του κινήματος “Πνοή Δημοκρατίας”

Δεν υπάρχουν σχόλια: