Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Συλλυπητήρια επιστολή του Δήμου Δελφών για τον θάνατο του Οδυσσέα Κυριακοπούλου

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για όλες τις «υποδομές» που μας προσέφερε , ώστε σήμερα να βλέπουμε οι περισσότεροι την πατρίδα μας , κυρίως , μέσω..διαδικτύου !
Απ τις πρώτες σε αρνητικά μεγέθη η Φωκίδα που φθίνει μέρα με τη μέρα και δεν αναρωτιέται κανείς γιατί..
Τώρα που είσαι και συ με το γκρούπ των «ευγνωμονούντων» ...σήκωσε το γιαταγάνι του Πανουριά και τράβα κατά το Κάστρο των Σαλώνων για τις νέες εκδηλώσεις που μας γεμίζουν υπερηφάνεια βλέποντας τις μπαρουτοκαπνισμένες φουστανέλλες ν΄ανεμίζουν στον παγωμένο αγέρα..

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ..ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΨΑΝ !!
ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΣΙΠΡΟΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Αποκλείεται δηλαδή να αφήσετε το θέμα στο ανθρώπινο πένθος της οικογένειας, τα τυπικά ή ουσιαστικά συλλυπητήρια στο πλαίσιο ενός τυπικού σεβασμού στο τέλος της ζωής που όλους μας περιμένει κάποια στιγμή και την κρίση για τα υπόλοιπα σε ένα σοβαρό ιστορικό της περιοχής που θα μελετήσει ψύχραιμα σε επόμενο χρόνο τους όποιους προβληματισμούς και συμπεράσματα; Είναι και αυτό ένα κακό που έχει ιδιαίτερα ο τόπος μας μιας και έχει πράγματι έντονες αντιφάσεις μεταξύ κάποιων που ωφελήθηκαν πάρα πολύ και κάποιων άλλων που ζημιώθηκαν πάρα πολύ εως καταστράφηκαν οι εδώ ζωές τους απο τα ίδια γεγονότα και την ίδια πραγματικότητα. Καλά θα κάνουμε όμως για το καλό όλων, να κάνουμε να κάνουμε όλοι μαζί ένα βήμα μπροστά για να έχουμε όλοι μαζί μιά καλύτερη ημέρα όσο ζούμε ακόμα. Ο θεός να τον συγχωρέσει και τον κο Κυριακόπουλο και όλους μας όταν έρθει η ώρα μας, και ας μην το ξεχνάμε. Το μόνο σίγουρο που ξέρουμε ότι θα μας συμβεί απο τότε που γεννηθήκαμε, είναι ότι όλοι μας κάποια μέρα, θα πεθάνουμε.