Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Μπάσκετ : Α’ Ημιτελικός Εφήβων: Γ.Σ. Ιτέας-ΑΓΕ Χαλκίδας 47-65



Η ΑΓΕ Χαλκίδας νίκησε στον πρώτο ημιτελικό τον Γ.Σ. Ιτέας στο ουδέτερο της Λιβαδειάς με 65-47 και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό της κατηγορίας, περιμένοντας πλέον να μάθει τον αντίπαλο του από το ζευγάρι Κάδμος-Έσπερος Λαμίας!

Η ομάδα της Χαλκίδας ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στη νίκη-πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με την ΑΓΕ Χαλκίδας να έχει ένα μικρό αλλά σταθερό προβάδισμα.

Στη γ’ περίοδο και ιδίως μετά το 25′ έγινε η διαφορά, η ΑΓΕΧ ξέφυγε με διψήφια διαφορά και με πολύ καλή άμυνα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον άστοχο και χωρίς τον τραυματία Αργ. Μολέ, Γ.Σ. Ιτέας, φτάνοντας εύκολα στο τελικό 65-47.

Από τον Γ.Σ. Ιτέας ο Χαλκιάς με 17 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ, ενώ από την ΑΓΕ Χαλκίδας που βρήκε λύσεις στην επίθεση εκτός από τον Μάρκου και από τους Χατζησωτηρίου, Ρ. Κούτρα, η συνολική αμυντική εικόνα ήταν εκείνη που έστειλε την ομάδα του Βελισσαράκου στο φετινό τελικό.

Διαιτητές: Ντάνος-Γερονικολός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-14, 24-31, 32-42, 47-65.

Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ (Μωραΐτης-Μολές): Μολές Ι. 3 (1), Μαναίος 12 (1), Κατσίμπρας Φ. 6 (1), Πιλάλας, Χαλκιάς 17 (3), Ξηρός, Κανάτας 7, Κατσίμπρας Π., Κουτρολίκος, Κουτρόγιαννος 2, Ζαχαρόπουλος.

ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Βελισσαράκος-Πανούσης): Βλάχος, Τριανταφύλλου, Καρκαλής 7, Χατζησωτηρίου 17 (1), Μάρκου 16, Κούτρας Ρ. 14, Μίσχος 4, Γκαβρίλοβιτς 7,  Κικίδης, Κούτρας Αν., Κοφίτσας, Τζινής.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: