Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Η ΠΣτΕ συμμετέχει στις διαμαρτυρίες της Καρυστίας για το κλείσιμο καταστήματος τράπεζας

« .....Λιγότερο από ένα μήνα πριν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της συγκεκριμένης τράπεζας μίλησε για τη στήριξη στις επιχειρήσεις με ενεργό ρόλο στην πράσινη μετάβαση, τη στήριξη έργων ΑΠΕ κλπ. 

Όμως, στον Δήμο που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών πανελλαδικά, προχωρά σε κλείσιμο του υποκαταστήματος...»





 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εάν δεν είχαν αντιδράσει κάποιοι κάτοικοι της Καρυστίας στο πνίξιμο της περιοχής με αιολικά , θα έλεγε κανείς, τους π...ξαν και μετά τους πέταξαν σαν στημένες λεμονόκουπες. Αυτοί που αντέδρασαν, σώζουν και τους υπόλοιπους από αυτό τον χαρακτηρισμό. Ο χαρακτηρισμός όμως αυτός αφορά απόλυτα όλους όσους πήραν τα όποια τριάντα αργύρια ο καθένας και στήριξαν τα αιολικά και την κατάντια που ζει η Καρυστία σήμερα. Τους Περιφερειακούς συμβούλους και κάποιους τοπικούς αιρετούς, μέχρι τον κάθε μίζερο κακομοίρη κάτοικο της περιοχής, που πήραν άλλοι πέντε αργύρια στο χέρι, άλλοι τάξιμο για ανάδειξη σε τοπικές κομματικές δημοτικές κλπ θέσεις, ολιγόμηνες θέσεις εργασίας στα μπετά των ανεμογεννητριών ή στον τοπικό Δήμο κλπ. Όσο για την ΠΣτΕ έχει ξεσκιστεί στα κροκοδείλια δάκρυα εκ του ασφαλούς αποτελέσματος των έργων της. Αφού γέμισε την νότια Εύβοια μέχρι εκεί που και ο κάθε βλάξ καταλαβαίνει, κάνει στάση για να ρίξει στάχτη στα μάτια του που πήρε πέντε στο χέρι και κατέστρεψε τον τόπο του που θα του κοστίσει χίλια σε αυτόν και τα παιδιά του. Ταυτόχρονα η ΠΣτΕ στην Φωκίδα που ο αμόρφωτος βλάξ εξακολουθεί αρέσκεται παραμύθια με το πονηρό προσωπικό καρότο στην άκρη, εξακολουθεί να αδειοδοτει ΑΠΕ και να χρηματοδοτεί μεταλλευτικές εγκαταστάσεις και ιχθυοκαλλιέργειες στο Δελφικό Τοπίο. Όπου βρίσκουν τα κάνουν. Κάποιοι που θα είναι αργά όταν καταλάβουν τι ζημιά έκαναν στα συμφέροντά τους θάβοντας τον τόπο τους, όπως οι Ερατεινιώτες με τα αιολικά στην παραλία , θα ζήσουν το υπόλοιπο της ζωή τους με αυτή την ντροπή και αυτή την ψυχή. Κάποιοι που τουλάχιστον αγωνίζονται, Θα χάσουν αν οι περισσότεροι εξακολουθούν να συμπεριφέρονται σαν αμόρφωτα κορόιδα, θα έχουν όμως κερδίσει την αξιοπρέπεια και τον δικαίωμα στον αυτοσεβασμό. Καλή συνέχεια.