Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Το ΤΑΙΠΕΔ , μετά την αποχώρηση του Κυριακούλη , θα επαναλάβει τον διαγωνισμό για την μαρίνα Ιτέας , όπως διαβεβαίωσε τον βουλευτή κ.Ι.Μπούγα

 







9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΒΛΟΓΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟΠΟ....

Ανώνυμος είπε...

Κε Μπούγα, υπήρξε υπόγειος πόλεμος ισχυρών συμφερόντων για να μην αναλάβει ο Κυριακούλης της Μαρίνα; Δεν μπορείτε να εξακολουθείτε να προσποιήστε ότι δεν συνέβη την στιγμή που το επιβεβαίωσε ανώτερο στέλεχος της δικής σας κυβέρνησης σε δημόσια συζήτηση. Εάν δεν είστε με αυτούς πολέμησαν εναντίον ενός ακόμα μεγαλοεπενδυτή που ενδιαφέρθηκε για τον τόπο που λυμαίνονται οι γνωστοί άγνωστοι ανταγωνιστές της τουριστικής ανάπτυξης, τί κανατε για αυτό; Τί κάνατε για την άλλη μεγάλη επένδυση του γκόλφ εναντίον της οποίας πολέμησαν τα ίδια τα συμφέροντα φτάνοντας τους υποψήφιους επενδυτές να βγάλουν και ανακοίνωση ότι δεν στηρίζουν το εγχείρημα οι τοπικοί παράγοντες; Τελικά εσείς είστε τοπικός παράγοντας ; Και εάν ναι, τί κάνατε για όλα αυτά; Για την αύξηση ισχύος του υποσταθμού της ΔΕΗ στο Σερνικάκι για να βάλουν οι γνωστοί άγνωστοι και άλλα αιολικά βγάλατε ανακοίνωση και μετά ο άλλος υποστηρικτής των γνωστών αγνώστων Δήμαρχός μας. Εκεί ξέρατε να υπερβείτε τυπικές γραφειοκρατικές υποχρεώσεις και να ενεργήσετε πολιτικά όπως έχετε το δικαίωμα και την υποχρέωση εάν είναι για το καλό του τόπου. Για την πραγματικές και μεγάλες επενδύσεις που θα μπορούσαν να ξεκολλήσουν τον ευλογημένο τόμο μας απο την κατάρα του , τι κάνετε; Εάν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε, μην προσπαθείτε να μας κοροϊδέψετε γιατί παίζεται με τις ζωές μας και γίνεστε πλέον εχθρικός , οπότε και προκλητικός. Πέστε τα στους αγράμματους και μικρόμυαλους που σας πιστεύουν και στους κουτοπόνηρους που περιμένουν και αυτοί να βολευτούν και ας πάμε στο διόλο όλοι οι υπόλοιποι. Μέχρι εκεί κε Μπούγα. Αν δεν έχετε τίποτα ουσιαστικό να πείτε, σιωπή . Όχι άλλο. Όχι παραπέρα. Κάντε ότι έχετε επιλέξει αλλά μην προκαλείτε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΗ..

Ανώνυμος είπε...

Μπούγα έλεος!
Φτάνουν τα δελτία τύπου, οι φωτογραφίες, οι γραβάτες και τα παγωμένα χαμόγελα!
Στη Φωκίδα, δεν κουνιέται φύλλο,Εδώ και δύο χρόνια. Νοσοκομείο, Μαρίνα, Λιμάνι, Άρδευση Ελαιώνα, ΤΕΙ, Διαγώνιος άξονας, όλα παραπαίουν και για όλα έχεις μια δικαιολογία, μια γραπτή ερώτηση και ένα Δελτίο τύπου!
Σταμάτα πια!!!

Ανώνυμος είπε...

Λετε να φταιει το οτι η επενδυση αυτη ηταν στην ΙΤΕΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΕΚ ΚΙΡΡΑΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝA?
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ/ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΑ. ΟΧΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.
ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΖΕΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΕΚ ΚΙΡΡΑΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ σύμφωνα με τον 6:39.
Αγαπητέ 6:39 που μου κάνεις την χάρη να μου δώσεις αφορμή για μία ακόμη παρέμβαση. Έχω χρόνο οπότε αφορμή θέλω και εγώ.
Πρώτον εάν απο το σχόλιό μου κατάλαβες ποιός είμαι γιατί μόνο κάποιος ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΕΚ ΚΙΡΡΑΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ θα έλεγε όσα λέω εγώ, τότε πήγαινε αμέσως στην ΕΥΠ να σε προσλάβουν. Μην σου πώ στην CIA. Κάτι αστέρια σαν και εσένα τα παρακαλάνε.

Όσον αφορά ότι όποιος υποστηρίζει τον τουρισμό στους Δελφούς δεν μπορεί παρά να είναι ρομαντικός ευκολόπιστος και ψυχάκιας, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή έχεις δίκιο, ή εσύ πάσχεις απο ιδρυματισμό. Δηλαδή νομίζεις πως όλος ο κόσμος είναι σαν την περιοχή των Δελφών (οικονομική και πληθυσμιακή παρακμή, κυρίαρχη υποτελή νοοτροπία, κυρίαρχη κατατονική συμπεριφορά κλπ). Είναι η περίπτωση που η περιοχή απομονωμένη ουσιαστικά απο μεγάλη παρουσία επισκεπτών,παίζει για εσένα το ρόλο ενός ,μεγάλου ίσως σε έκταση, κλειστού ιδρύματος στο οποίο εσύ είσαι πνευματικά έγκλειστος σε όλη σου την ζωή και αγνοείς ότι έξω απο το ίδρυμα συμβαίνουν κατά τόπους πολλά και εντελώς διαφορετικά πράγματα . Λυπάμαι που θα σου πω κακά νέα. Η πανελλαδική πραγματικότητα αποδεικνύει ότι μάλλον πάσχεις απο ιδρυματισμό . Μπές και διάβασε τι σημαίνει ιδρυματισμός μήπως και δεν σου το εξήγησα καλά. Μετά κάνε μιά βόλτα σε μερικά άλλα παραλιακά μέρη της Ελλάδας απο Αλεξανδρούπολή μέχρι Γιάννενα και όλη την Πελοπόννησο (μην μου σταθείς στην Λάρυμνα που επιβεβαιώνει εμένα χίλια τα εκατό. Μόνο μην πάς τέλη Νοέμβρη γιατί τότε αν δεν το ξέρεις οι τουριστικές περιοχές ξεκουράζονται και μετράνε τις εισπράξεις της σεζόν που πέρασε. Μετά γρήγορα σε κάποιο ψυχίατρο. Δεν είναι τραγικά τα πράγματα αλλά κάτι πρέπει να κάνεις.Δεν μου αρέσει που σου λέω κακά νέα, αλλά αυτή η ριμάδα η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι έχεις πρόβλημα.

Όσον αφορά το Golf της Δεσφίνας, αν δεν έπασχες απο ιδρυματισμό βαρέως τύπου που σε κάνει να πιστεύεις ότι τα ξέρεις ήδη όλα (μικρό το ίδρυμα σε σχέση με τον κόσμο και εύκολα ξεγελιέσαι), θα είχες διαβάσει την επίσημη ανακοίνωση των υποψήφιων επενδυτών ότι δεν στήριξαν την επένδυση οι τοπικοί παράγοντες. Εγώ φαντάσματα ή εσύ στην κοσμάρα σου; Ο Μπούγας, που θίχτηκες επειδή έκανα το σχόλιο, δεν είναι τοπικός παράγοντας; Δεν έβγαλε μόλις εκλέχτηκε ανακοίνωση στήριξης για να μπούν και άλλα αιολικά στην Φωκίδα; Να σου βρώ την ανάρτηση ή ξέρεις να ψάχνεις; Ή μηπως θέλεις να πείς ότι οι τοπικοί μας παράγοντες είναι τόσο άχρηστοι που κάνουν το κακό και χωρίς την παρέμβαση κανενός που έχει συμφέρον στο θάψιμο του τόπου; Διάλεξε.

Επειδή δεν χωράνε όλα σε ένα σχόλιο, θα γράψω και επόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια της γνωμάτευσης για τον 6:39

Σχετικά με τον Ισθμό θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Είπαν επίσημα ότι χρειάζονται 9 εκατομμύρια ευρώ για τον Ισθμό και κάπου ο Δήμαρχός μας είπε ότι θα γίνει σε δυό τρία χρόνια. Η Περιφέρεια απο την άλλη δίνει 8 εκατομμύρια ευρώ για τα ξωκκλήσια της Ευρυτανίας όπου ταυτόχρονα προωθούν να την γεμίσουν αιολικά! Την αλείφουν με μέλι πριν την κάψουν. Πού είναι ο Μπούγας σου και ο Δήμαρχός σου να κάνουν παρέμβαση για να προωθηθεί η αποκατάσταση του Ισθμού όπως έκαναν μόλις βγήκαν για περισσότερα αιολικά στην Φωκίδα; Δεν είναι υπονόμευση την επένδυσης Κυριακούλη στην Ιτέα και κάθε προοπτικής τουριστικής ανάπτυξης όλης της Φωκίδας ότι αφήνουν τελευταίο τον Ισθμό; Κατά τύχη φτιάχνουν πρώτα τα ξωκκλήσια που δεν πρόκειται να συμβάλουν σε καμία ανάπτυξη και σε μετά απο χρόνια τον Ισθμό; Ή όπως ξαναρώτησα τα παλικάρια σου είναι τόσο άχρηστα που κάνουν το κακό χωρίς παρέμβαση αυτών που θέλουν το θάψιμο του τόπου;

Επειδή ο ιδρυματισμός μπορεί να σου το έχει στερήσει, διάβασε όλες αυτές τις αναρτήσεις με τις νομοθεσίες και τις επίσημες αναφορές ότι τα αιολικά και οι εξορύξεις είναι ανταγωνιστικές του τουρισμού. Εσύ μιλάς για φαντάσματα ενώ εγώ για πραγματικότητα. Πρόσεξέ το λίγο. Αν τώρα δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ανταγωνιστικός, λυπάμαι, δεν σώζεσαι αν δεν διαβάσεις περισσότερο τι συμβαίνει έξω απο το ίδρυμα.

Όσον αφορά για το ενδιαφέρον σου για τις διακοπές μου,ευχαριστώ πολύ αλλά μην ανησυχείς. Έχω λυμένο το πρόβλημά μου. Δεν θέλω πολλά και όσα θέλω τα έχω και με το παραπάνω και είμαι σε μόνιμες διακοπές. Εσένα λυπάμαι και ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους που αγαπάω και έχουν εγκλωβιστεί σε ένα ευλογημένο τόπο απο ιδρυματικούς και κακόβουλους .

Ευχαριστώ και πάλι.
Σε ξαναπεριμένω.

Καρτερία είπε...



Δεν έχει νόημα να αναρτηθούν περαιτέρω σχόλια που αφορούν σε προσωπικές επιθέσεις χωρίς να προσφέρουν κάτι στην δημόσια συζήτηση για θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.