Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

DELPHI GOLF RESORT : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

 



14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζετε σε τι τιμή αγοράζουν το στρέμμα ;

Ανώνυμος είπε...

Ναι 0€/m2

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω πως όποια κι αν είναι η τιμή ανά στρέμμα , θάναι καλύτερη απ΄αυτή που θάδιναν τα φωτοβολταϊκά ....

Ανώνυμος είπε...

Κάντε κάτι μην πάει στραφι,η προπόνηση που κάνουμε!

Ανώνυμος είπε...

ότι όλες οι εμπλεκόμενες κατασκευαστικές εταιρίες για , τα
πεντάστερα ξενοδοχεία , το χωριό ευεξίας , την κατασκευή των βιλών καθώς και
του γηπέδου γκολφ , έχουν ήδη προετοιμάσει τα σχέδια και τις λοιπές
προϋποθέσεις για την υλοποίηση των επί μέρους έργων.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ..ΚΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΑΚΟΜΗ !!!!
ΡΕ..ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΔΊΝΟΥΝ 10% ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ, ΤΟ ΌΤΙ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΆ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΆ ΜΌΛΙΣ ΜΠΟΎΝ ΑΧΡΗΣΤΕΎΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΊΑ ΌΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΌΛΟΙΠΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ ΕΝΏ ΕΆΝ ΦΤΙΑΧΤΕΊ ΜΙΆ ΤΈΤΟΙΑ ΜΟΝΆΔΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΎΒΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΌΤΕΣ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΔΕΣΦΙΝΙΏΤΗ ΘΑ ΠΆΡΕΙ ΑΞΊΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΆΕΙ; ΤΑ ΊΔΙΑ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΗΣ ΔΕΣΦΊΝΑΣ ΞΈΡΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΠΌΣΟ ΈΧΟΥΝ ΣΉΜΕΡΑ; ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ! ΓΙΑΤΊ ΠΟΥΛΆΝΕ ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΌ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΑΓΟΡΆΖΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ. ΌΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΕΙ ΖΗΤΆΕΙ ΤΙΜΈΣ ΞΕΦΤΊΛΑΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΌ; ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΕΙ Ή ΑΝ ΚΑΤΑΛΛΉΞΕΙ ΈΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΆΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ , ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΕΣΦΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!!
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΡΕΣ ΜΑΣ Ή ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΓΥΡΙΣΜΈΝΟΥΣ ΔΕΣΦΙΝΙΏΤΕΣ ΠΌΣΟ ΚΆΝΕΙ ΈΝΑ ΜΈΣΟ ΣΠΊΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΔΊΠΛΑ ΑΠΟ ΜΊΑ ΤΈΤΟΙΑ ΜΟΝΆΔΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΚΡΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΔΕΝ ΞΕΣΤΡΑΒΏΘΗΚΕ ΚΑΝΈΝΑΣ ΠΟΥ ΠΉΓΕ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΑΘΉΝΑ; ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΛΟΙΠΟΝ 100 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 200.000 ΕΥΡΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 30.000 ΕΥΡΩ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΉ; ΟΧΙ;
ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΦΙΛΟΣΟΦΉΣΤΕ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΉΣΤΕ, ΦΛΥΑΡΉΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΉΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ,

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν βγαίνει ένας εκπρόσωπος του κράτους ή έστω ο τοπικός βουλευτής να επιβιώσει την στήριξη της κυβέρνησης;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΟΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ. ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Όταν επρόκειτο να τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες είχε κινητοποιηθεί ΟΛΟΣ ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ καθώς και η τοπική αυτοδιοίκηση.
Φτάσαμε αν διαβάζουμε δηλώσεις ενός αφελούς Δελφιώτη αιρετού πως τα αιολικά της ΔΕΣΦΙΝΑΣ αποτελεί ¨"ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΩΚΙΔΟΣ"....διαστρεβλώνοντας την βούληση των Δεσφινιωτών.
Απ΄την πλευρά του ο βεζύρης έκανε τα "τσαλιμάκια" του προς ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ....Σταθερή αξία!
Δυστυχώς , δεν μπορούμε ακόμη να διακρίνουμε την διαφορά του "γαμώτο" απ το "περγαμόντο"...παρά το γεγονός ότι οι πολιτικοί μας θεωρούν "ώριμο " τον λαό μας να στηρίξει ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .

ΓΝΩΣΤΗΣ είπε...

Η όλη φάση μου θυμίζει την ταινία «Στρίβειν διά του αρραβώνος»

Ανώνυμος είπε...


Απ το δελτίο τύπου καταλαβαίνω ότι η εταιρία έχει πάρει πράσινο φως απ΄το κράτος για να προχωρήσει στην τουριστική επένδυση και οι επενδυτές ζητάνε τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας με μια απλή τους δήλωση ότι ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ της περιοχής τους δηλώνοντας προσκομίζοντας δικαιολογητικά ότι έχουν κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι γης και ότι ΕΦ ΟΣΟΝ η τιμή που θα τους προσφερθεί είναι συμφέρουσα , θα το πωλήσουν , ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

Πόσο βλάξ μπορεί νάναι κάποιος που πιστεύει ότι μια εταιρία με ίδια κεφάλαια κάνει άσκοπα έξοδα και πράττει τα αντίθετα απ αυτά που πρέπει ... προκειμένου να εγκαταλείψει το έργο της;
Τότε γιατί να το ξεκινήσει;
Μια τέτοια εταιρία θα ήταν εταιρία λωποδυτών και όχι επενδυτών . Και οι λωποδύτες θα ήταν αυτοί που θα ξεκοκκάλιζαν κάποιες κρατικές επιδοτήσεις και όχι τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Στα σχόλια του 11.19 συμφωνώ και προσθέτω .
Επιχειρήσεις που σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν κρατικές επιδοτήσεις ή να ξεπλύνουν βρώμικο χρήμα ή να εκμεταλλευτούν την γη με τεράστιο σίγουρο και εξασφαλισμένο κέρδος ( αιολικά-φωτοβολταϊκά) , δεν νοιάζονται για τα κόστη και γιαυτό προβαίνουν και σε λάδωμα των “καπεταναίων” της τοπικής κοινωνίας.
Απ ότι φαίνεται η Delphi Golf Resort , δεν ανήκει στις παραπάνω και γιαυτό δεν έχουμε δει πουθενά λάδια στο οδόστρωμα για να βοηθηθούν να γλιστρήσουν οι ερπύστριες των χωματουργικών μηχανημάτων μέχρι τη λίμνω.



Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω και με τον 11:19 και με τον 12:06. Δυστυχως αυτο που συμβαινει ειναι ενδεικτικο της νοοτροπιας που διακατεχει τους περισσοτερους. Και δυστυχως ειναι τραγικο οταν το σκεφτεσαι, ενω θα επρεπε ολοι να τρεξουν να βοηθησουν οπως μπορουν να γινει η συγκεκριμενη επενδυση, αντιθετως βλεπεις αδρανεια απο τους παντες... Μας αξιζει η καταντια μας σαν νομος αφου τετοιοι ειμαστε δυστυχως.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΨΕΜΑ