Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

" Γρήγορη ανάρρωση Σπύρο! "

Η ολόψυχη ευχή των συναδέλφων του , για τον διευθυντή του Γυμνασίου Ιτέας που νοσεί βαριά από κορωνοϊό

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκμετάλλευση ακόμη και της σοβαρής κατάστασης ενός ανθρώπου και μέλους της, όπως φροντίζει να μας ενημερώσει, από μια παράταξη για μικροπολιτικές σκοπιμότητες! Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους! Περαστικά στον άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά αυτό που έχει σημασία είναι ο άνθρωπος να γίνει καλά και να γυρίσει στο σπίτι του. Όπως βέβαια σημασία έχει και όλοι όσοι νόσησαν και νοσούν να γίνουν καλά και όπως γνωρίζουμε είναι και συνάδελφοί σας, μαθητές σας, μέλη των οικογενειών τους, κάποιοι είναι και νοσοκομείο. Θα έπρεπε λοιπόν για όλους να εύχεστε περαστικά. Και όχι βέβαια ανάλογα με τους τίτλους που έχει ο καθένας ή επιλεκτικά με το αν είναι μέλη της δική σας παράταξης. Βλέπω όμως από τη μία προσπάθεια δικαιολόγησης "το από που και πως" και από την άλλη υπονοούμενα για ευθύνες όλων των άλλων. Ιδέα μου ή μήπως έχει δίκαιο ο προηγούμενος σχολιαστής; Βρε δε χρειάζεται διατυμπανισμούς και δημόσιες ευχές αλλά να γίνει καλά ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά, τρεις είστε όλοι κι όλοι σ' αυτή την παράταξη όπως έχετε δηλώσει σε ανακοίνωσή σας. Ο άνθρωπος που κινδυνεύει η ζωή του - και εννοείται ότι όλοι ευχόμαστε να γίνει καλά, η σύζυγός του -που σίγουρα το μόνο που τη νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να γίνει καλά ο άνθρωπός της- και ο τρίτος που τα γράφει αυτά. Γιατί άραγε σκοπίμως αφήνει να πλανάται ότι όλοι οι άλλοι κάτι έχουν κάνει; Γιατί τώρα; Υπάρχει κάποιος λόγος; Προσπαθεί να προλάβει κάτι;