Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ

 «Να ανασταλεί κάθε νέα αδειοδότηση

και κάθε εγκατάσταση αδειοδοτημένης μονάδας»


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εκει που θελανε να δωσουν..δωσανε δεν χρειαζεται να δωσουν τωρα αλλες..το παιζουν και αντιστασιακοι τωρα !!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι έχουν δικαίωμα να ζητήσουν συγγνώμη και να μετανοήσουν . Και η ειλικρινής συγγνώμη από άνθρωπο χωρίς κακή πρόθεση είναι πολύ -πολύ βαρειά και πρέπει να λαμβάνεται υπ όψη.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο κος Σπανός εννοεί αυτό που λέει, πρώτα απ΄όλα δεν πρόκειται να μας επιβάλουν καμία παραπάνω ανεμογεννήτρια. Αν τώρα συμβεί αυτό αλλά αρχίσει να υπογράφει αβέρτα φωτοβολταϊκά, όπως έκανε ο κος Μπακογιάννης που ρήμαξε τα βουνά μας με ανεμογεννήτριες, τότε άστα να πάνε στο διάολο. Μέσα στο πολιτικό βόθρο είναι και αυτός. Αν όμως σταθεί συνολικά σε μία τέτοια στάση και μας πει και τι γνώμη έχει με το Χωροταξικό της Στερεάς απο εδώ και πέρα που το ΣτΕ τα βρήκε όλα καλά, θα γραφτεί στην ιστορία και σίγουρα θα έχει μιά λαμπρή πορεία. Πορεία όχι εκδιδόμενου εξαρτώμενου απο τον προαγωγό αλλά πραγματικού ηγέτη απο αυτούς που έχει ανάγκη η χώρα όσο ποτέ άλλοτε και ωριμάζουν όλο και περισσότερο οι ιστορικές συνθήκες που θα προκαλέσουν την ανάδυσή τους.
Στο χέρι του είναι και εκ πρώτης όψεως τείνει να ξεχωρίσει. Ούτε να τον ακυρώνουμε εκ των προτέρων, ούτε να τον αποθεώνουμε γιατί έκανε το αυτονόητο για το συμφέρον της Στερεάς Ελλάδας κόντρα στα αίσχη που έκανε ο κος Μπακογιάννης πριν πάει να σώσει και την Αθήνα.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΑΚΟΜΗ . ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ : ΚΑΛΑ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ , ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ???