Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

O Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας στην εκδήλωση της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ) στην Αθήνα.


Ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας, μετά από πρόσκληση του προέδρου της ΕΛΕΤΑΕΝ κ. Παναγιώτη Λαδακάκου, παρευρέθη σε εκδήλωσή της  που πραγματοποιήθηκε  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Ο κ. Ντίτορας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει  με τον  πρώην Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας (ΥΠΕΝ) κ. Γεώργιο Σταθάκη και  τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του ΥΠΕΝ κα Αλεξάνδρα Σδούκου.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πούντα τα πουλάκια σου ;

ΝΑΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ.....

ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Στην Γερμανία και σε όλες τις "πρωτοπόρες" χώρες σταμάτησαν να βάζουν αιολικά γιατί κατάλαβαν ότι είναι απάτη που ζημιώνει πολλαπλά τοπικές και Εθνικές οικονομίες αλλά οι Έλληνες τοπικοί εκπρόσωποι των Γερμανικών συμφερόντων εξασφαλίζουν ότι η Γερμανική Βιομηχανία θα έχει κορόιδα εδώ να βάζει τις ανεμογεννήτριες και να αρπάζει ζεστό χρήμα κατευθείαν απο τις τσέπες του Ελληνικού λαού για τα επόμενα εικοσι χρόνια. Να τιμωρηθούμε για να μάθουμε σε ποιούς σηκώσαμε κεφάλι στο 40. Οι γελοίοι, που νομίζαμε ότι κάναμε και κάτι γενναίο και καμαρώνουμε και κάνουμε μνημόσυνα για τις δήθεν κτηνωδίες όπως η σφαγή του Διστόμου. Μιά χαρά μας έσφαξαν τότε. Τιμωρία ήταν στους θρασύτατους που έκαναν άνανδρες και δειλές ύπουλες επιθέσεις στους καλούς κατακτητές μας. Τι να κάνουν οι άνθρωποι με τους υπάνθρωπους που ήρθαν να εκπολιτίσουν; Τους σφάξαμε έναν μας έσφαξαν ένα χωριό. Και ήρθαν και μετά απο μισό αιώνα και γέμισαν τις κορυφές γύρω απο τον σταυρό του μνημείου στο Δίστομο με ανεμογεννήτριες και χάθηκε ο σταυρός και έμειναν να κυριαρχούν οι Γερμανικές ανεμογεννήτριες που όσο είναι εκεί θα σηματοδοτούν και ότι θα πληρώνουμε φόρο υποτέλειας σαν καλοί κατακτημένοι. Σκυφτά το κεφάλι ραγιά και φίλα και τα πόδια του ευεργέτη κατακτητή όταν σου τα δείχνει. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και όπως φαίνεται η Ελλάδα θα έχει πάντα συνεργάτες των Γερμανών εις βάρος του Ελληνικού λαού. Καλή λευτεριά στους ελεύθερα σκεπτόμενους. Οι προσκυνημένοι δεν αξίζουν καμίας καλής τύχης.