Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας κατά του 5G: 25 Ιανουαρίου 2020

Εθελοντές από όλο τον κόσμο που έχουν ενωθεί σε μια προσπάθεια για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση του κινήματος αντι-5G σε διεθνές επίπεδο, διοργανώνουν την Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας κατά του 5G αυτό το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.
Αυτό διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της ένωσης στο stop5ginternational.org με την συγκεκριμένη ομάδα εθελοντών να δηλώνει ότι “Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους που μοιράζονται την δέσμευση τους για τη διακοπή 5G και ανεξέλεγκτη επέκταση του, και για την εξασφάλιση ενός ασφαλέστερου αύριο για την τεχνολογία” και συνεχίζουν, “Δεν έχουμε καμία πολιτική υποταγή ή αρνητικές προθέσεις, και εμείς δεν λαμβάνουν καμία χρηματοδότηση από τη βιομηχανία”.
Στην συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετέχουν με διάφορες δράσεις περισσότερες από 25 χώρες όπως Αμερική, Βρετανία, Ελβετία, Ιαπωνία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Κροατία, Δανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Καναδάς, Νότια Αφρική, Σερβία, Πορτογαλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Σουηδία, Ρουμανία, Νορβηγία, Πολωνία, Τσεχία, Ολλανδία, Ελλάδα και Κύπρο.
Στην χώρα μας μέχρι και σήμερα διαβάζουμε ότι θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην πόλη της Καλαμάτα και της Πάτρας από τοπικές επιτροπές πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: