Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Γραφείο περιφερειάρχη : "Εγκρίθηκαν δεκαπέντε νέα επενδυτικά σχέδια στο τομέα της αγροδιατροφής και του μετάλλου με προϋπολογισμό 8,2 εκ. €"



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δεις που τα περισσότερα λεφτά τα παίρνει το αλουμίνιο! Έ τώρα, τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας. Αυτά που είναι να ζήσει ο πολύς ο κοσμάκης, και αυτά θα τα αρπάξουν. Και αυτό για τα αγροδιατροφικά χέρι χέρι με την εξόρυξη και το εργοστάσιο αλουμινίου! Τι σου λέει; Για πόσο ηλίθιους μας έχουν; Όχι ρε, κάτσε ήσυχα στον καναπέ σου και μην πιστεύεις σε σενάρια συνωμοσίας! Έτσι δεν σου λένε και οοοοόλα τα κανάλια της αξιόπιστης ελληνικής τηλεόρασης. Κοιμήσου. Μην ακούς τους βαρεμένους. Σε όλο τον κόσμο , τα αγροδιατροφικά προιόντα απο περιοχές όπου κυριαρχεί με τριτοκοσμικούς όρους η εξόρυξη και η πρωτογενή παραγωγή μετάλλων όπως στην Στερεά Ελλάδα, είναι απίστευτα. Ανάρπαστα γίνονται. Τα πιό νόστιμα, τα πιό ποιοτικά. Δεν προλαβαίνουν να βγούν στην αγορά και εξαφανίζονται. Γι' αυτό όσο και να ψάξεις στην Ελλάδα δεν θα βρείς πουθενα να ξέρουν τέτοια περίπτωση. Τα αγοράζουν πρίν φτάσουν στα αυτιά μας. Πού λεφτά για τέτοια ποιότητα εδώ. Δεν βλέπεις στο Δίστομο, το Στείρι και το Κυριάκι που είναι και δίπλα. Πασίγνωστα τα αγροδιατροφικά τους προιόντα. Κοιμήηηηηηηησου αγγελούδι μου και όλα πάνε καλά. Η υγεία σου, η υγεία των παιδιών σου, το μέλλον σου στον τόπο που γεννήθηκες, οι δουλειές που θα βρούν τα παιδιά σου όταν μεγαλώσουν μπάς και γλυτώσουν τον ξεριζωμό. Στην Φωκίδα κυρίως, εγγύηση ότι μπορεί να κοιμηθείς ήσυχος είναι και το ότι όοοοοοολα τα αξιοπρεπή πολιτικά κόμματα συμφωνούν. Κοιμήηηηηηησου εσύ και η τύχη σου δουλεύει.

Ανώνυμος είπε...

Για την υποστήριξη των επιχειρήσεων λέει ρεεεεεε... όπως "Μυτιληναίος"!
Και ξέρετε τη αγροδιατροφικό προϊόν παράγει: ανεμογεννήτριες που φυτρώνουν σε έδαφος πλούσιο γιατί το λιπαίνει με το βωξίτη! Για τους ελαιοπαραγωγούς ή τους κτηνοτρόφους τίποτα;;; Αλλά ο Φάνης κατά το πως είπε η Μαρία-Αντουανέτα: ε! άμα δεν έχουν ψωμί οι ξελιγομένοι ας φάνε παντεσπάνι.