Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ







    Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής το πρώτο σκέλος της νέας Βασικής Σχολής Εθελοντών Διασωστών, που εκπαιδεύτηκαν στην αντιμετώπιση Μαζικών Καταστροφών και που με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε το Παράρτημα Νομού Φωκίδας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης!

    Η συμμετοχή πάρα πολλών νέων εθελοντών αλλά και αρκετών παλαιότερων, ήδη πτυχιούχων, αναδεικνύει την δυναμική της Ομάδας στις αρχές της νέας χρονιάς!

    Την εμπεριστατωμένη θεωρητική εκπαίδευση της χθεσινής ημέρας ακολούθησε το πρακτικό μέρος σήμερα, στην χρήση πυροσβεστήρων, ηλεκτρικών εργαλείων και η αναλυτικότατη παρουσίαση ενός Διασωστικού - Πυροσβεστικού οχήματος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Άμφισσας.

    Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιο Δελμούζο για την παρουσία και συμπαράστασή του, τον Δήμαρχο Δέλφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή & τον Αντιδήμαρχο της Δ.Κ. Άμφισσας κ. Νίκο Λουπάκο για την υποστήριξη και την παραχώρηση της αίθουσας, τον Διευθυντή του Κ.Π.Ε. Άμφισσας κ. Μιχάλη Θεοχαρόπουλο για την παραχώρηση της αίθουσας, τον Διοικητή της ΔΙΠΥΝ Φωκίδας, Αντιπύραρχο κ. Λουκά Μούτσελο και βέβαια όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας για την υποδοχή και υποδειγματική παρουσίαση, τον κ. Παναγιώτη Φάκο για την διάθεση του πυροσβεστικού υλικού, το συνεργείο αυτοκινήτων του κ. Λουκά Φουσέκη για την αφιλοκερδώς τεχνική υποστήριξη του Διασωστικού Οχήματός μας και τέλος την εφημερίδα "Η ώρα της Φωκίδας" για την διαφημιστική προώθηση των δράσεών μας!

Οι ευχαριστίες μας χιλιοειπωμένες ήδη στον εκπαιδευτή αλλά και φίλο μας κ. Μπάμπη Τριανταφυλλίδη που μας τιμά πάντα με την παρουσία του και τον θησαυρό των γνώσεων και εμπειριών του!

    Σύντομα με νεώτερες δράσεις και νέες θεματικές εκπαιδευτικές ενότητε
ς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: