Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ναυτικός Όμιλος Ιτέας - Ανακοίνωση / Παραίτηση της Σοφίας Δ. Αναγνωστάκου


Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δ. Δελφών υπεβλήθη ερώτηση σχετικά με το εάν η δημοτική αρχή αναθεωρεί την προγενέστερη τοποθέτησή της όσον αφορά στο άμεσο άνοιγμα του Δημ. Κολυμβητηρίου Ιτέας, με βάση την τελευταία θετική εξέλιξη, η οποία είναι η εξής: 


Πίστωση, εκ μέρους του συνεργαζόμενου πρατηρίου, για το χρονικό διάστημα των 4 μηνών και του ποσού των 30.000 Ευρώ με αποκλειστική παροχή πετρελαίου μόνο για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας.

Η δημοτική αρχή εμμένει στην αρχική της απόφαση αναφέροντας επιπλέον πως, το θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας θα επανεξεταστεί με την υποβολή του νέου προϋπολογισμού του Δήμου Δελφών.


Άποψη του ΔΣ του ΝΟΙ αποτελεί το εξής: εάν δεν υπάρχει συνέχεια στην παροχή πετρελαίου, δεν μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα το κολυμβητήριο. Κατά συνέπεια, η οποιαδήποτε ιδιωτική πρωτοβουλία καθίσταται, δυστυχώς, μη εφαρμόσιμη. Επιπλέον, θα ήταν αχαρακτήριστη από μέρους μας, η ενέργεια του να καταναλώνουμε πετρέλαιο χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Λανθασμένα δημιουργήθηκε η εντύπωση πως το ΔΣ του ΝΟΙ αναζητά, έστω και μικροποσότητες πετρελαίου. Οι κινήσεις μας προς την ανεύρεση πετρελαίου είναι συντονισμένες και αναφέρονται σε φορείς, οι οποίοι στηρίζουν τέτοιου είδους ενέργειες. Η παραλαβή, δε, του πετρελαίου θα γίνονταν αποκλειστικά και μόνο από την Δημοτική Κοινότητα Ιτέας, στην οποία πλέον αφήνουμε την πρωτοβουλία της παροχής πετρελαίου ή μη. Οι περαιτέρω ενέργειες που έχουμε δρομολογήσει θα συνεχιστούν πάραυτα, άγνωστο όμως το πότε θα ευοδώσουν.

Κατά συνέπεια, η χρήση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας σταματά από πλευράς Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, μέχρι νεοτέρας.

Οι προπονητές των αθλημάτων θα έρθουν σε επαφή με τους αθλητές τους, προκειμένου να προγραμματίσουν τις ώρες της ξηρής προπόνησης και τις τυχόν προπονήσεις στα πλησιέστερα διαθέσιμα κολυμβητήρια, τους υπευθύνους των οποίων ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προθυμία τους και την άψογη συνεργασία τους.

Εκ του ΔΣ



 Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο  https://fokidatv.blogspot.com/

Σήμερα στον Γαλαξία FM η Δημοτική Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του συνδυασμού του Θ. Παναγιωτόπουλου ανακοίνωσε την παραίτησή της από τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας καθώς και την αποχώρηση του Σωματείου από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Δελφών... 

  Δήλωσε ότι ο δήμαρχος Δελφών λειτουργεί τιμωρητικά απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους και προκειμένου να πληρώσουν οι δημότες, οι αθλητές, οι γονείς, τα παιδιά, οι ομάδες και ο Όμιλος, παραιτείται ώστε να σταματήσει η τιμωρία!!! 

 Ακολούθως ο επίσης ΔΣ και πρ. Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νεκτάριος Μίχος έκανε δήλωση επί του γεγονότος επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν οι αιρετοί να χρησιμοποιούν την πολιτική για να εκδικούνται τους αντιπάλους τους και υπερθεμάτισε ότι ο δήμαρχος υπακούει στις επιθυμίες της αυλής του...!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ Λ.Τ. ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ...

Ανώνυμος είπε...

Να μην ασχοληθεί με πράγματα που δεν γνωρίζει η κυρία ούτε ο στάθης ας βρουν κάποιον που θέλει και μπορεί όχι αλεξιπτωτιστές για το ΛΤ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ισχύει ότι θέλουν για προεδρο έναν παλιό γνώριμο τότε καλά φαγοπότια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ??? ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ???

Ανώνυμος είπε...

αυτα γραφετε και μετα θα δειτε προεδρο κανα τσοπάνη από πάνω

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ Λ.Τ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει άσσος στο μανίκι μην κουράζεστε,