Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Επιστολή των Αντιδημάρχων Μ. Ανδρεοπούλου και Β. Πανάγου για τη συνέλευση της Πολυδρόσου - “Οι διοργανωτές να εμμείνουν σε αυτή την κατεύθυνση και δεν θα προσχωρήσουν σε άλλη δημοτική παράταξη, παρασύροντας τους καλόπιστους που θα ακολουθήσουν”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Η επιστολή αυτή εστάλη από τους δύο Αντιδημάρχους του Δήμου Δελφών, Βασίλη Πανάγου και Μαίρη Ανδρεοπούλου, προκειμένου να αναγνωστεί στην συγκληθείσα συνέλευση της Πολυδρόσου της Κυριακής 24/02/2019 ώρα 11.00, η οποία εν τέλει δεν συγκέντρωσε κόσμο και αναβλήθηκε για την επόμενη Κυριακή.
ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Αγαπητοί συμπατριώτες,
απαντάμε στην δημόσια πρόσκληση για τους κατοίκους των τριών κοινοτήτων της Δ.Ε. Παρνασσού, όπου και εμείς κατοικούμε με τις οικογένειές μας.
Επειδή πάντοτε είμαστε ειλικρινείς μαζί σας, δεν παρευρισκόμαστε στη συγκέντρωση που καλείτε διότι δεν επιθυμούμε να υποκριθούμε ότι συμμετέχουμε σε κινήσεις στις οποίες δεν σκοπεύουμε να λάβουμε μέρος.
Εμάς η θέση μας είναι σαφής και κρυστάλλινη. Είμαστε Αντιδήμαρχοι του Θανάση Παναγιωτόπουλου και μαζί θα συνεχίσουμε, υπερασπιζόμενοι το έργο μας και τον αγώνα μας.
Εκτιμούμε άλλωστε ότι τυχόν προσπάθεια για την συγκρότηση μίας αυτόνομης δημοτικής παράταξης που εκφράζει τα συμφέροντα του Παρνασσού, ακόμη και αν ήθελε κάποιος να τη στηρίξει, σήμερα δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις.
Κάτι τέτοιο θα χρειαζόταν προετοιμασία πολλών μηνών πιο πριν από σήμερα, αλλά και ένα ξεκάθαρο πλαίσιο αρχών και στόχων, ώστε να απευθυνθεί στο σύνολο του Δήμου Δελφών.
Αντίθετα σήμερα, υπάρχει μία εύλογη υποψία στην κοινωνία μας ότι τέτοιες κινήσεις αποτελούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, μία προσπάθεια συγκρότησης και εγκλωβισμού δυνάμεων, που εν τέλει θα χρησιμοποιηθούν προς όφελος συγκεκριμένης υποψηφιότητας για τις δημοτικές εκλογές.
Αν είναι ειλικρινής η πρωτοβουλία των διοργανωτών της προσπάθειας συγκρότησης δημοτικής παράταξης ανεξάρτητης από τις σημερινές, τότε ας δεσμευτούν όσοι έχουν τέτοιους στόχους ότι θα εμμείνουν σε αυτή την κατεύθυνση και ότι δεν θα προσχωρήσουν σε άλλη δημοτική παράταξη, παρασύροντας τους καλόπιστους που θα ακολουθήσουν.
Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι ανήκουμε στη σημερινή δημοτική αρχή, είμαστε περήφανοι για τον κόπο μας και το έργο μας και θα το υπερασπιστούμε.
Πάνω απ’ όλα και κυρίως δεν πρόκειται να σας παραπλανήσουμε και να υποκριθούμε.
Ελπίζουμε και κανείς άλλος να μην το επιχειρήσει!
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥ
ΜΑΙΡΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: