Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

6ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας από τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας









Για μία ακόμα χρονιά τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας συνδιοργανώνουμε τον 6ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας.
Με κύριο στόχο τη διασύνδεση της επιχειρηματικότητας με την εκπαίδευση επιθυμούμε μέσα από αυτό τον διαγωνισμό να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους μας να αναδείξουν τις σκέψειςτους & τις ιδέες τους, μέσα από υλοποιήσιμα επιχειρηματικά σχέδια που μπορούν να οδηγήσουν σε ευκαιρίες δημιουργίας βιώσιμων επιχειρήσεων.
Σκοπός της πρωτοβουλίας μας αυτής, είναι να έρθουν οι μαθητές σε επαφή με την έννοια της επιχειρηματικότητας, να ενδιαφερθούν, να ρωτήσουν, να μάθουν. Θεωρούμε σημαντικό, να εντρυφήσουμε στους νέους μας την δυνατότητα να αυτενεργούν και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες που «οξύνουν» το νου.
Ειδικά σήμερα, που η κοινωνία μας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, επιθυμούμε να αναδείξουμε την υγιή και νεανική επιχειρηματικότητα, μέσα από στοχευμένες κινήσεις βοηθώντας τη νέα γενιά να γνωρίσει το «επιχειρείν», δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα από την κρίση.
Στο φετινό Μαθητικό Διαγωνισμό θα συμμετέχει και η ΟΕΦΕ - Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας.
Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε ειδικά για το Μαθητικό Διαγωνισμό: www.chambers4youth.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: