Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Χριστούγεννα στην Ιτέα 2018! Καλύτερα και από Νέα Υόρκη.... - ΦΩΤΟ













































8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το υπεροχο σπιτι, αρχισε παλι να μας ταξιδευει!!!!Πολυ χαιρομαι!Ευχαριστουμε οσους το στολιζουν!Βλεποντας το, πηγαινεις στον κοσμο των παραμυθιων.Ξεχνας την καθημερινοτητα για λιγο! Οσο για τον υπολοιπο στολισμο της Ιτεας, ευτυχως καλαισθητος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

γεια σας καιμαρομυρκαιοι με την ιτιά σας που την κάνατε τελικα ιτια μας. ετσι ειναι . μπραβο. να μαθουμε να προβαλουμε τον τοπο μας και όχι να τον απαξιωνουμε σαν ηλιθιοι.το αξιζει και το αξιζουμε. να κανουν και οι άλλες πολεις το ιδιο και να τα δειχνεται.

Ανώνυμος είπε...

Για την Ιστορία!
Ολος ο βασικός στολισμός της πόλης αλλά και το δέντρο αυτό όπως είναι σήμερα τοποθετήθηκαν τον Δεκέμβριο του 1999. Τό βράδυ άναψαν τα 3.000 περίπου λαμπάκια με την παρουσία πλήθους κόσμου,τους χριστουγεννιάτικους ήχους της Φιλαρμονικής μας και η μικρή γιορτή καλύφθηκε τηλεοπτικά και μεταδόθηκε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων όλων των τηλεοπτικών σταθμών. Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Ιτέας αναφέρθηκε ως το μεγαλύτερο και ομορφότερο δέντρο των Βακανίων.

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτό θεωρείται μεγαλοπρεπής στολισμός, εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης! xD

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε των 12:57

κόψε κάτι..μας πήρανε στο ψιλό !!!

Ανώνυμος είπε...

Χριστούγεννα ήταν καποτε που ο κόσμος διασκέδαζε με την καρδια του...πέστε μου ένα στέκι που χορευει η νεολαία...ενα καφενε που τζογαρουν...ένα μπουζουκτσιδικο ανοιχτο όλες τις γιορτινες μέρες...μας έμειναν τα λαμπάκια για να φωτιζουν την κακομοιρια μας...

Ανώνυμος είπε...

Μόνο "λαμπάκια"... σε αυτή την πόλη, η εσωστρέφεια έχει χτυπήσει "κόκκινο" και η δημιουργικότητα "0". Χρόνια τώρα...

Ανώνυμος Ιτιώτης είπε...

@1:32 Ο ορισμός των Χριστουγέννων! Μπουζουκτζίδικα, τζόγος, ξενύχτι και οδήγηση μεθυσμένοι! Εμπρός εμπρός ας γιορτάσουμε! Πωπω ξεφάντωμα.