Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Ηλίας Κωστοπαναγιώτου... Ένταξη 15 έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ύψους 18.000.000 ευρώ από τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη

Σχετική εικόνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένταξη 15 έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ύψους 18.000.000 ευρώ
Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, αποφάσισε την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 15 έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικού προϋπολογισμού 18.183.304,83 ευρώ, με βάση το σχετικό αίτημα της Περιφέρειας.
Πρόκειται για έργα σε διάφορες περιφερειακές ενότητες, μεταξύ αυτών οι συμπληρωματικές παρεμβάσεις για την ολοκλήρωση των έργων άρδευσης της Πεδιάδας Μόρνου ύψους 5 εκατ. ευρώ, η αποκατάσταση-ανάδειξη-ανάπτυξη και λειτουργική επανένταξη της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας ύψους 3 εκατ. ευρώ, η βελτίωση της Οδού πρόσβασης στο Κάστρο Υπάτης ύψους 2,4 εκατ. ευρώ, η Β’ φάση διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου στο Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού, ύψους 1,6 εκατ. ευρώ, η Α’ Φάση του περιφερειακού δρόμου Τρίκορφου ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, η διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου του πρώην Θεραπευτήριου χρόνιων παθήσεων Δομοκού, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.


ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΗΛΙΑΣ

Βουλευτής Φωκίδας ΣΥΡΙΖΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΤΡΙΚΟΡΦΟ !!!!!

ΕΥΓΕ !!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΘΑΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ

ΠΟΛΙΤΙΚΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΦΕΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

για την αρδεφσι του ελεονα τιποτα .itea den ξεχνο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.....!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνουμε ρε παιδιά,αυτα τα εργα ηθελαν οι εργολάβοι...συγχνώμη,ο κόσμος ηθελα να πω,αυτα θα γίνουν!!!!