Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Ξεκινούν σήμερα τα Eviabasket Awards 2018. Ψηφίζουμε όλοι αθλητές του Γ.Σ. Ιτέας!

         





Η αγωνιστική σεζόν 2017-18 σε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες οπότε έφτασε η ώρα των Eviabasket Awards, η δική σας ώρα για να αναδείξετε τους κορυφαίους της χρονιάς που πέρασε!
Η περσινή διεξαγωγή της ψηφοφορίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία όπως άλλωστε και η γιορτή και η απονομή των βραβείων που έγινε στις 4 Σεπτεμβρίου με την παρουσία μεταξύ άλλων των Λάζαρου Παπαδόπουλου και Αντώνη Φώτση.
Στόχος για φέτος, είναι ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα και για αυτό το λόγο υπάρχουν κάποιες καινοτομίες σε σχέση με πέρυσι.
Φέτος, η κάθε ψηφοφορία θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο θα αφορά την ψήφο του κοινού μέσα από τις λίστες των eviabasket awards. Το δεύτερο σκέλος θα αφορά την ψήφο παικτών, παραγόντων και προπονητών από τις ομάδες των εκάστοτε κατηγοριών ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο αντιπροσωπευτικό. Σε κάθε κατηγορία λοιπόν, η ψήφος του κοινού θα μετράει στο 50% και η ψήφος των επιλεγμένων μελών των ομάδων στο υπόλοιπο 50%.
Αν για παράδειγμα, ένας παίκτης πάρει 50% από το κοινό και 30% από τους προπονητές το συγκεντρωτικό του αποτέλεσμα θα είναι 40%.
Παίκτες-προπονητές-παράγοντες ομάδων θα ψηφίσουν ξεχωριστά μέσω mail και το αποτέλεσμα της δικής τους ψηφοφορίας θα είναι συγκεντρωτικό.
Η επιλογή των διαγωνιζόμενων έγινε μέσω του eviabasket.gr και είναι υποκειμενική. Σε κάθε κατηγορία θα υπάρχει η επιλογή ‘άλλος παίκτης’ σε περίπτωση που θέλετε να επιλέξετε έναν άλλο διαγωνιζόμενο.
Eviabasket Αwards (α’ μέρος-Α’ ΕΣΚΑΣΕ)
Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα, με το πρώτο μέρος του διαγωνισμού που θα διαρκέσει από 5-15 Ιουνίου και αφορά την Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Οι φόρμες ψηφοφορίας απ’ όπου θα μπορέσετε να επιλέξετε τους καλύτερους στις εξής κατηγορίες:
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ  Α’ ΕΣΚΑΣΕ
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Α’ ΕΣΚΑΣΕ
ΓΚΑΡΝΤ-ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ-ΣΕΝΤΕΡ-
MVP A’ ΕΣΚΑΣΕ-RISING STAR (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ & M.V.P)

Δεν υπάρχουν σχόλια: