Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΟΡΦΕΑΣ ΙΤΕΑΣ ΘΑ ΨΑΛΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΙΤΕΑΣ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     

52264_1596408112279_1392172_o.jpgΑρχή φόρμας
 Σήμερα  Πέμπτη 28  Ιουνίου 2018 

Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ  ΟΡΦΕΑΣ  ΙΤΕΑΣ ΘΑ ΨΑΛΛΕΙ  ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ  ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΕΤΡΟΥ   ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ  ΣΤΟΝ   ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ Ι.Ν.  ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΙΤΕΑΣ

 Στον πανηγυρίζοντα  ΙΕΡΟ ΝΑΟ  του Αγίου Χαραλάμπους,  θα  ψάλλει  η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ «ΟΡΦΕΑ ΙΤΕΑΣ», υπό  τη διεύθυνση του  Νίκου  Ευθυμιάδη,  σήμερα  Πέμπτη  28 Ιουνίου το βράδυ,  κατά τη διάρκεια  του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ προς τιμήν των  πρωτοκορυφαίων  Αποστόλων  Πέτρου  και Παύλου, από τον γυναικωνίτη  του   Ναού, μετά την λιτανεία.
Η Μικτή Χορωδία  «ΟΡΦΕΑΣ ΙΤΕΑΣ»  εμφανίστηκε με μεγάλη επιτυχία την  περασμένη Κυριακή στην ΑΤΑΛΑΝΤΗ , στα πλαίσια του  37ου Φεστιβάλ   ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ.
Η 40μελής Μικτή Χορωδία  του «ΟΡΦΕΑ  ΙΤΕΑΣ» υπό την διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη  ερμήνευσε ένα ποικίλο πρόγραμμα Αναγεννησιακής, Κλασσικής και Σύγχρονης μουσικής, σε έργα σημαντικών συνθετών, Ελλήνων και Ξένων.
Η Μικτή Χορωδία του «ΟΡΦΕΑ ΙΤΕΑΣ» έχει προσκληθεί για σειρά συναυλιών στην  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ   ΚΑΙ  ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ  ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: