Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Ο Γιώργος Παγώνης από τον Γ.Σ. Ιτέας στην Κύμη!




Ο ταλαντούχος περιφερειακός Γιώργος Παγώνης αποτελεί την πρώτη μεταγραφική ενίσχυση της Κύμης στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός εφηβικού τμήματος με αθλητές από όλη την περιφέρεια.
Ο Παγώνης, που είναι γεννημένος το 2001, συμφώνησε με τον κόουτς Πανούση και τη διοίκηση της ομάδας και τη φετινή χρονιά θα μένει στη Χαλκίδα όπου και θα πηγαίνει σχολείο, καθότι μαθητής της Γ’ Λυκείου.
Φέτος, εκτός από το εφηβικό τμήμα με το οποίο έφτασε μέχρι τον τελικό της ΕΣΚΑΣΕ, ήταν βασικό μέλος της αντρικής ομάδας του Γ.Σ.Ιτέας στην Α’ κατηγορία με τον οποίο αγωνίστηκε σε 21 αγώνες έχοντας 197 πόντους.
Ο Παγώνης είναι ένας ακόμα παίκτης που βγαίνει από τις ακαδημίες της Ιτέας αλλάζοντας επίπεδο, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική δουλειά που κάνει στην περιοχή ο κόουτς Χρήστος Μωραϊτης.
Θυμίζουμε, πως στον Γ.Σ.Ιτέας έπαιζε ο Σπύρος Μούρτος πριν πάρει μεταγραφή για τον Άρη που ήταν αρχηγός της ομάδας στα περισσότερα από τα χρόνια που αγωνίστηκε, αλλά και ο Σανούδος που επιλέχθηκε πέρυσι από το παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού.
Εκτός από τον Παγώνη όμως, ο Γ.Σ.Ιτέας παραχώρησε ένα ακόμα ταλαντούχο αθλητή, τον Νίκο Σκούρα (στη φωτο μαζί με τον Παγώνη) στους Τιτάνες Παλαμά που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: