Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Τεχνικός Διευθυντής στη Λαμία ο Γιάννης Λύτρας




Μπορεί ακόμα να μην έχει διευθετήσει το διοικητικό της πρόβλημα ύστερα από την αποχώρηση του ιδιοκτήτη της, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Μπορεί να μην έχει προσλάβει νέο προπονητή, ο οποίος θα την καθοδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Ωστόσο, η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε μερικώς τη σύνθεση του νέου τεχνικού της επιτελείου.

Σε αυτό ξεχωρίζει το όνομα του Γιάννη Λύτρα. Ο άλλοτε τεχνικός του Αστέρα Ιτέας και βοηθός προπονητή στο Φωκικό πέρσι, όπου και για ένα διάστημα αποτέλεσε και τον πρώτο προπονητή του συλλόγου της Άμφισσας, αναλαμβάνει το καίριο πόστο και τα καθήκοντα του Τεχνικού Διευθυντή στην ομάδα της φθιωτικής πρωτεύουσας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Πρόκειται, αναμφίβολα, για μια σημαντική αναβάθμιση για τον ιτιώτη προπονητή, αλλά και μια ευκαιρία, ταυτόχρονα, στην πορεία του στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, νέος προπονητής τερματοφυλάκων στη Λαμία είναι πλέον ο γνώριμός μας Γιάννης Ζαλαώρας. Ο φθιωτός προπονητής των γκολκίπερς κατείχε το αντίστοιχο πόστο στο Φωκικό τη σεζόν 2012-13, με ιδιαίτερο έργο και προσφορά τη χρονιά εκείνη στην ομάδα της Άμφισσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι το τεχνικό επιτελείο της αποτελείται από τους:

Βοηθός Προπονητής, ο Απόστολος Παπανικολάου.

Προπονητής Τερματοφυλάκων, ο Γιάννης Ζαλαώρας και

Τεχνικός Διευθυντής, ο Γιάννης Λύτρας




 
amfissaface.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: