Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

2ος Διαγωνισμός Ψαρέματος στη Γλυφάδα Φωκίδας



Το Σάββατο 1/8/2015 ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γλυφάδας με την συνεργασία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου, διοργανώνει διαγωνισμό ψαρέματος. Ξεσκονίστε λοιπόν τα καλάμια και τα αγκίστρια σας και ελάτε να ψαρέψουμε….

Προσοχή απαγορεύονται τα κατεψυγμένα και η προσέγγιση σε βάρκες επαγγελματιών ψαράδων για αγορά ψαριών μεσοπελαγής!!!! Θα παρακολουθήστε με κιάλια και θα ακυρωθείτε.

Κανόνες διαγωνισμού
Εγγραφή σε σχετικό έντυπο των ονομάτων των ψαράδων και της ταυτότητας του σκάφους. Αυτό θα γίνει λίγο πριν την έναρξη του διαγωνισμού.
Στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν ερασιτέχνες ψαράδες με βάρκες. Τα συμμετέχοντα σκάφη να είναι εφοδιασμένα με τις προβλεπόμενες άδειες πλόων ,καθώς επίσης να φέρουν και τα απαιτούμενα σωστικά και πυροσβεστικά μέσα. Το ψάρεμα θα πραγματοποιηθεί με αγκιστρωτά εργαλεία και συγκεκριμένα με καθετή, συρτή και τσαπαρί. Τα είδη ψαριών που θα ψαρευτούν είναι μπαλάδες, γόπες, λυθρίνια, σαυρίδια, κυνηγοί κ.λ.π. Τα έπαθλα που θα προσφερθούν θα είναι α) για την ποσότητα των ψαριών β) για το μεγαλύτερο ψάρι γ) για το καλύτερο ψάρι.
Αναχώρηση στις 06:00 π.μ. Επιστροφή ακριβώς στις 11:00 π.μ. για ζύγισμα ψαριάς.Ο Όμιλος ακυρώνει όποιον κρίνει ότι παραβίασε τους κανόνες του διαγωνισμού.
Όσοι διαγωνιζόμενοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν μέρος των ψαριών που θα αλιευθούν στα μέλη του συλλόγου που θα τα προωθήσουν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ανακοίνωση αποτελεσμάτων και απονομή επάθλων το βράδυ της ίδιας ημέρας στην πλατεία της Γλυφάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: