Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ένας καλοπροαίρετος σχολιασμός για την παραλία "Τροκαντερό" από έναν λουόμενο...

 ...όπως την ανήρτησε στο facebook .


Το "Τροκαντερό" είναι μια Λαϊκή πλαζ.Το κομμάτι που βρίσκεται μπροστά στο ομώνυμο Ξενοδοχείο, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι καθαρό, έχει κάδους απορριμάτων που τους αλλάζουν καθημερινά σάκους, τα παρτέρια έχουν περιποιημένο γκαζόν, διαθέτει δωρεάν ξαπλώστρες και σκιάδια. Επιπλέον, χάρις σε μια ομάδα παιδιών που τρέχουν μέσα στον ήλιο, έχει και καλή εξυπηρέτηση. Εκεί που σταματάει η αρμοδιότητα του ιδιώτη, ξεκινάει η ασυδοσία και η εγκατάλειψη του Δημοσίου! Δίπλα ακριβώς!
Στις φωτογραφίες υπάρχει επιμέρους σχολιασμός οπότε σταματάω εδώ, γιατί δεν αντέχω άλλο.
Θα επαναλάβω ένα μόνο. Τα έργα, όλες οι αρμόδιες αρχές τα κάνουν για τις μίζες, που αυτά παράγουν.Η λέξεις συντήρηση και σεβασμός στη Δημόσια περιουσία δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο των αρμοδίων.
Λυπάμαι γι αυτό, αλλά είναι πλέον τεκμηριωμένη και παγιωμένη άποψη μου και θα χαρώ πολύ αν κάποιος μπορέσει να μου την ανατρέψει!


σχόλιο τρίτου:

"Mια πόλη με τεράστιες δυνατότητες -ίσως με μια κεντρική πεζοδρόμηση (ένα κομμάτι της παραλίας) και λίγο καλλωπισμό (φωτισμός -πεζοδρόμια κ.λπ.) μπορεί να ανέβει πολύ- μακάρι γιατί είναι καλό για όλους"

Διαλυμένος "ψύκτης"! Επικίνδυνος.
 
Λεπτομέρεια του, επικίνδυνου, "ψύκτη"
 
 
Άγρια βλάστηση!


Μην επιχειρήσετε να καθίσετε.Το παγκάκι, στηρίζεται στην πέτρα πίσω!
 
Κάποιος Δήμαρχος έδωσε χρήματα για να γίνει σήμανση του "ποδηλατόδρομου, αλλά, παράλληλα, έβαλε και κάδους σκουπιδιών, επέτρεψε ή ανέχθηκε το παρκάρισμα αυτοκινήτων και ... σκαφών!
 



επιμέλεια από Ιδιώτη...




Παρτέρι που ΔΕΝ επιμελείται ο Δήμος ή το Λιμενικό Ταμείο!
 
Κάδος που επιμελείται ιδιώτης.

Αυτό δεν είναι κάδος απορριμάτων αλλά η βάση από σπασμένη κολόνα φωτισμού!

Και άλλη βάση από κολόνα φωτισμού!

Κάποια φασισταριά που αυτοχαρακτηρίζονται "αντιφασίστες" (μη χέσω) καταστρέφουν δημόσια περιουσία!




( Ευάγγελος Παπούλιας ) 
 
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιτεα το μεγαλειο σου!Δημαρχε η φροντιδα σου!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΓΙΩΓΑΚΗ ΝΙΚΟ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΑΙ?
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΗ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ .... Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΩΝ..
ΝΑ ΔΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΙΤΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ......
ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΠΗΣΤΕΨΑΜΕ ΣΕ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΡΙΣΤΟΙ....... ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Κανταντια ειναι μια πολυ ευπρεπης λεξη για να χαρακτηριστει το ''εργο'' των διοικουντων... ακαθαριστα παρτερια παντου, η πλατεια Ηρωων σκουπιδοτοπος και μεσημεριανη σιεστα για αθιγγανους που απλωνουν μπουγαδα και στο φευγιο τους αφηνουν σκουπιδαριο.. μετα στο Δημοτικο Συμβουλιο συζητιεται να απαγορευτει να πηγαινουμε βολτα τα σκυλια μας..
Οι παραλιες εγιναν προεκταση του καθε καταστηματρχη, ενας χαμος, ενα αισχος.. οχι ρε φιλε δεν θελω να κανω μπανιο και διπλα να ειναι ο αλλος να ειναι εν ''ευθυμια'' απο τα τσιπουρα που εχει πιει... τα κανατε ολα ισωμα... δεν ξερατε πως ''γινονται'' οι οργανωμενες πλαζ δεν ρωταγατε? περνας το πρωι απο την παραλια και αρκετα μαγαζια εχουν αφησει αποφαγια απο τους βραδυνους πελατες.. μοιραιο ειναι τα αδεσποτα να κανουν παρτυ.. και μετα τι? φολες στα αδεσποτα γιατι χαλανε την εικονα της κατα τα αλλα τουριστικης Ιτεας... μιας πολης που επρεπε και ειχε ολα τα φοντα και τις προυποθεσεις να ειναι το κοσμημα του Νομου...