Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τι γίνεται με τους λογαριασμούς ύδρευσης στην Ιτέα;









Οι νέοι λογαριασμοί δείχνουν πολύ αυξημένοι και αρκετοί συντοπίτες μας διαμαρτύρονται για χρεώσεις που δεν περίμεναν με τίποτε.


Είναι αδιανόητο η Ιτέα να έχει δημοτικά κόστη διαβίωσης Μυκόνου και ποιότητα ζωής χωριού της οροσειράς της Πίνδου.

Νομίζουμε πως χρειάζεται να υπάρξει διευκρίνιση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

Ας ελπίσουμε να μη είναι αληθείς οι πληροφορίες πως αναγκάζονται οι χρηστοί πολίτες να πληρώσουν το μάρμαρο για τους ασυνεπείς και μπαταξήδες , αφορμής δοθείσης απ΄ την δωρεάν ηλεκτροδότηση της συμπαθούς φυλής των Ρομά.



για την "Καρτερία"
ένας αναγνώστης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και οχι μονο οι ταξιτζδες της Ιτιας δεν πληρωνουν ρευμα και η τηλεοραση δουλευει ολη μερα ουτε νερο και πλενουν τα ταξι και οχι μονο ουτε τελη και γεμιζουν τον τοπο σκουπιδια ουτε βεβαια ενοικιο στο καλυτερο φιλετο της πολης κι αλλοιμονο σου αν θες ταξι και δεν εχεις κινητο αλλα φαινεται εχουν ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΟΝΤΙ σε καθε ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο δοοοοντι των ταξιτζίδων είναι Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ κ οχι μονο

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ ΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ !!!!!! ΤΩΡΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ Ε ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ !!!!!!! ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΝΕΡΟΥ , ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΑΠΛΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΚΑΡΟΙ {οχι τρυπες} ΠΟΥ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ !!! ΥΠ ΟΨΙΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΙΤΕΑΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ??? ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ??????

Ανώνυμος είπε...

υπερβολικές χρέωσεις πράγματι . Μουρθε 160 ευρώ για το 2013 και δεν κατοικούσα κιόλας το σπίτι.