Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Ο ΚΑΝΤΑΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

kantas tsox 27-12-2013
Έντεκα ονόματα «έδωσε» στον ανακριτή, ως συμμετέχοντες στο όργιο του μαύρου χρήματος των εξοπλιστικών προγραμμάτων, ο πρώην αναπληρωτής Διευθυντής Εξοπλισμών… Αντώνης Κάντας.
 
Όπως υποστήριξε στην απολογία του, την οποία δημοσιεύει το enikos.gr, πρόκειται για πρόσωπα που είτε κατέβαλαν «μίζες» στον ίδιο, είτε μεσολάβησαν για την καταβολή τους, είτε εμπλέκονται στη μετέπειτα διαχείριση των χρημάτων.
Ο Α. Κάντας κατονόμασε στον ανακριτή, τα παρακάτω πρόσωπα, τα οποία αναμένεται σύντομα να κληθούν για εξηγήσεις.
Θωμάς Λιακουνάκος: Ιδιοκτήτης της AXON και εκπρόσωπος κατασκευαστριών εταιρειών, για τον οποίο ο Αντώνης Κάντας κάνει σειρά αναφορών και αποκαλύπτει ότι είναι το πρόσωπο που του είχε δώσει χρήματα ακόμα και σε σακ-βουαγιάζ. Ο Αντώνης Κάντας εμπλέκει ακόμα και δύο στενούς συνεργάτες του Θωμά Λιακουνάκου, τους κους Αποστόλου και Αρκουμανέα.
Πάνος Ευσταθίου: Εκπρόσωπος της κατασκευάστριας γερμανικής εταιρείας, STN ATLAS, που τον δωροδόκησε για την προμήθεια των υποβρυχίων 214 και τα ASRAD. Έχει ήδη λάβει κλήση για να απολογηθεί στις 2 Ιανουαρίου και σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του είναι αποφασισμένος να μιλήσει κι αυτός με τη σειρά του για όσα ξέρει.
Δείτε ΕΔΩ τη συνέχεια με όλα τα ονόματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: