Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Αγωνία για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ! Συνεχής ενημέρωση


Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ώρες - Πλήθος κόσμου συρρέει στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται - Τραυματίστηκε στο κεφάλι κάνοντας σκι
 Σε γαλλικό νοσοκομείο που ειδικεύεται σε τραυματισμούς σκιερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα το πρωί της Κυριακής ο πολλάκις πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς τραυματίστηκε ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο Σουμάχερ χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια κατάβασης και ενώ βρισκόταν εκτός πίστας.
Ο 44χρονος πρώην οδηγός της F1 και ιδιοκτήτης σαλέ στις γαλλικές Άλπεις διακομίστηκε αρχικά με ελικόπτερο στο Μουτιέ, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Γκρενόμπλ.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός έχει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι αλλά τα τραύματά του δεν απειλούν τη ζωή του. Όπως επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπός του ο Σουμάχερ υποβάλλεται σε εξονυχιστικές εξετάσεις που θα αποτυπώσουν την ακριβή κατάσταση της υγείας του.
Ο ιδιοκτήτης του χιονοδρομικού κέντρου στην περιοχή Μάριμπελ όπου έγινε το ατύχημα, δήλωσε ότι χτύπησε σε βράχο ενώ έκανε σκι, αλλά ευτυχώς φορούσε κράνος. «Είχε υποστεί σοκ, αλλά είχε τις αισθήσεις του» ανέφερε, ενώ δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει αν ήταν κάτι σοβαρό.
Την ώρα του ατυχήματος ο πολλάκις πρωταθλητής βρισκόταν μαζί με τον 14χρονο γιο του.
Συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση του Μ. Σουμάχερ ΕΔΩ
 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: