Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Γραφείο κ.Ι.Μπούγα : « Απάντηση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το ΒΙΟ.ΠΑ. Άμφισσας»

...  για «γρήγορο» internet

 






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι καλύτερα να ολοκληρώνετε το έργο και μετά να βγαινουν οι ανακοινώσεις. Γιατί με αυτόν τον βουλευτή δεν έχουμε δει τίποτα και όλο επιστολές με ζήτω είναι. Βαρεθήκαμε επιτέλους…..

Ανώνυμος είπε...

Φωτορεπορτάζ ο Μπούγας.
Φωτορεπόρτερ της Φωκίδας.
Για όλα τα θέματα κάνει ερώτησεις στην Κυβέρνησή του!!!
Και μας ενημερώνει με Δελτία Τύπου!
Όλα βαλτωμένα...και αυτός το βιολί του!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΤΡΕΜΟΣΒΗΝΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΒΙΟΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΣΩΖΩΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΦΤΟΕΣΠΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΑΛΩΝΑΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΛΑΣΠΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΠΟΥΓΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ'ΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΓΚΑΛΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΒΙΟΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΡΔΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΓΟΥΝΙ Ο ΑΙ ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΟ ΣΕΡΝΙΚΑΚΙ Η ΣΚΙΤΣΑ Ο ΚΟΦΙΝΑΣ.
ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.