Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

«Ιερές αψιμαχίες» στην Άμφισσα

 


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ανακρίβεια λόγω άγνοιας ή εμμονής του κ. Δρόλαπα, φαίνεται καθαρά και ξάστερα από την παράγραφο που μας λέει ότι ο Ναός επισκευάστηκε χάρις στις άοκνες προσπάθειες του νεοαφιχθέντος Μητροπολίτη. Και μη χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Όσο δεν ανοίγει η εκκλησία χάνει χρήματα ο δεσπότης χάνει ψήφους ο βουλευτής και το σημαντικότερο ο κόσμος να προσευχηθεί ...κύριε κερδίσατε με το άρθρο σας την υποψηφιότητα για Όσκαρ ΣΥΡΙΖΑ και άγνοιας όπως αναφέρει μια κυρία.
Για να λύσετε τους προβληματισμούς σας θα έπρεπε να γράψετε μία ανοιχτή επιστολή που θα καταλήγει με το ερώτημα πρώτο όνομα στην μαρκίζα ποιος θα μπει;

Ανώνυμος είπε...

Το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι ότι ο Μητροπολίτης Φωκίδας ήταν στο επίκεντρο του συνεχούς και άοκνου ενδιαφέροντος.
Ο ίδιος κινητοποίησε τους αρμόδιους φορείς,τη Περιφέρεια και το Υπουργείο Πολιτισμού, για τη σύνταξη των μελετών,τη χρηματοδότηση και τη κατασκευή του έργου της Μητρόπολης.
Ο μόνος που δεν είχε καμία ανάμειξη, ούτε με Δελτίο Τύπου, και αυτό είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο, είναι ο κ. Μπούγας, ο οποίος προσπαθεί να οικειοποιηθεί το έργο προεκλογικά, χωρίς να έχει προσφέρει το παραμικρό.
Όπως κάνει πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η συνάντηση του Μπούγα με τον αρχιεπίσκοπο λύσει τα χέρια πολλών;

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι, εδώ μέσα, για να πολιτικοποιήσουν το θέμα πυροβολούν τα πόδια τους! Ο Μπούγας,ρε ατσίδες, έτρεξε το έργο από το 2019. Αν λοιπόν το έργο έγινε χάρις στις άοκνες, όπως λέτε, προσπάθειες του Δεσπότη, τότε ο τότε Βουλευτής είναι αυτός που δεν έκανε τίποτα. Ποιος ήτα, τότε, βουλευτής; Ο Ηλίας! Η αλήθεια είναι πιο απλή ακόμα και από τη βλακεία κάποιων. Θα τη βρείτε αν κοιτάξετε λίγο προς της Εφορία Αρχαιοτήτων, στους Δελφούς, γιατί από εκεί ξεκίνησαν όλα και από εκεί παρακολουθούνταν όλα.

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιος θέλει να πολιτικοποιήσει το θέμα, αυτός είναι ο ίδιος ο απερχόμενος βουλευτής ο οποίος επιδιώκει να γίνουν εγκαίνια σε ένα έργο που δεν έχει τελειώσει και έχει βαριές και κακότεχνες ελλείψεις για να βγάλει δελτία τύπου και φωτογραφίες, αφού όλα ξεκίνησαν όταν δεν ήταν ακόμη βουλευτής. Τότε είχε έρθει στη Μητρόπολη ο Κώστας Μπακογιάννης με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου πολιτισμού, νεωτέρων, βυζαντινών μνημείων κλπ., ενώ η αρχαιολογία Δελφών δεν φάνηκε πουθενά γιατί δεν ήταν αρμόδια. Μόνο ο μητροπολίτης κράταγε το θέμα ζεστό και υποκινούσε τις υπηρεσίες να προχωρήσουν άμεσα σε μελέτες και έργα. Όσο το έργο κατασκευαζόταν ο Μπούγας δεν ήξερε καν ότι γίνονται έργα. Τώρα προεκλογικά το ανακάλυψε, όπως ανακάλυψε και το Γηροκομείο. Τώρα βλέπει τα λάθη του και τρέχει να τα συγκαλύψει. Τώρα όμως είναι πολύ αργά.

Ανώνυμος είπε...

Βασιλοκτόνοι ξεσηκωθείτε !

Ανώνυμος είπε...

Εάν το χάος ήταν ο αρχιτέκτονας δημιουργήσατε την Βαβέλ πολιτικοί και μη..