Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

« Όσα συμβαίνουν στη χώρα –μόνο τις τελευταίες εβδομάδες- ξεπερνούν και την πιο διεστραμμένη φαντασία » ( από το διαδίκτυο )



Ο πρωθυπουργός παραδέχεται ότι παρακολουθούσε μέσω της ΕΥΠ τον αρχηγό ενός πολιτικού κόμματος. Δημοσιοποιείται και δεν διαψεύδεται ότι εδώ και μήνες παρακολουθούνται 15.000 πολίτες: ανάμεσά τους πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Συστήνεται μία εξεταστική επιτροπή που ρίχνει απόλυτο σκοτάδι σε κάθε απόπειρα να εξηγηθεί τι έχει συμβεί. Το αρχείο της παρακολούθησης του πολιτικού αρχηγού εξαφανίζεται και κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη.


Ένας βουλευτής της ΝΔ με εισόδημα 37.000 και χρέη 290.000 στις τράπεζες παίρνει δάνειο 6 εκατομμύρια και επιδότηση άλλα 4,5. Ουδείς ασχολείται.


Ένας πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έχει πάρει δουλειά από την κυβέρνηση. Τα τρία τελευταία χρόνια φυλάει μια πανεπιστημιακή εστία έναντι 60.000 ευρώ το μήνα, αλλά αυτή η εστία επί τρία χρόνια φιλοξενεί συμμορίες εγκληματιών που δρουν ανενόχλητες. Ουδείς ασχολείται.


Παπαγγελόπουλος και Τουλουπάκη διασύρονται σε μία δίκη παρωδία στην οποία ο Λοβέρδος καταθέτει ότι δεν έχει κάτι να πει σε βάρος των κατηγορουμένων. Ουδείς ασχολείται.


Ο ΟΑΕΔ ανακοινώνει ότι ο διοικητής του παίρνει 1000 αύξηση το μήνα και πως οι άνεργοι που δεν δέχονται τις δουλειές που τους προσφέρονται θα πληρώνουν πρόστιμα έως και 10.000 ευρώ. Ουδείς ασχολείται.


Σε δημοσιογραφικές (ο θεός να τις κάνει) εκπομπές εμφανίζονται πάνελ με πέντε ακραιφνείς φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους (Υπονόμου, Κουτροκόη, Παυλόπουλος, Πρωτοψάλτε, Παπαναγιώτου) απέναντι σε έναν αντιπολιτευόμενο τον οποίο δεν αφήνουν καν να μιλήσει. 


Ύστερα από 20 εκατ από τον Πέτσα, 18 από τον Κικίλια και 5 από τον Πλεύρη, όλα για την πανδημία εγκρίθηκαν άλλα 7.5 εκατ ευρώ από τον Σκρέκα αποκλειστικά για τα κανάλια και τα ΜΜΕ της καρδιάς τους. Ουδείς ασχολείται.


Ο πατέρας του υπουργού Υγείας χαιρετά ναζιστικά μέσα σε δικαστήριο. Ουδείς ασχολείται.


Δημοσιοποιείται το δεύτερο μέρος της έκθεσης Λύτρα που αποδεικνύει ότι 1084 άνθρωποι πέθαναν, επειδή δεν υπήρχαν ΜΕΘ. Η κυβέρνηση κόβει την πρόσβαση του καθηγητή Λύτρα στα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Ουδείς ασχολείται. 


Στο λόφο του Στρέφη αστυνομικοί χτυπούν και συλλαμβάνουν πατέρα που έπαιζε μπάσκετ με το παιδί του. Χτυπούν και δέρνουν πολίτες. Ουδείς ασχολείται.


213 καθηγητές και δάσκαλοι παραιτήθηκαν γιατί δεν βρήκαν στέγη. Θα έχουν ποινή για τα επόμενα δύο χρόνια και αποκλείονται από τους πίνακες διορισμών. Ουδείς ασχολείται.


Οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν την κυβέρνηση να κερδίζει διαρκώς ψηφοφόρους. Οι εφημερίδες διαμορφώνουν μια νέα δικιά τους ατζέντα, όπου δεν χωράει τίποτα στενάχωρο για την κυβέρνηση. 


Πόλεμος στην Ουκρανία. Όλοι οι φιλελεύθεροι ασχολούνται. Επί έξι μήνες αγωνιούν αποκλειστικά και μόνο για την τύχη της δημοκρατίας στην Ρωσία και για τις επιπτώσεις του πολέμου από την Ουκρανία στα δημοκρατικά ιδεώδη. Για την Ελλάδα ανησυχία καμία, όλα είναι μία χαρά…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ :" ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ"!!!! Δεν ειναι απο τους...."αλλους" τους "ιδιους ντεεε!!