Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ιτέας απευθύνει επιστολή - απάντηση σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας , που αφορά στην ποιότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου

 


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αθεια κ ο εκφυλισμός που διδάσκεται στα παιδιά σας δεν σας ενδιαφέρει;

ΜΑΡΙΑ ΜΑΜΑΚΟΥ είπε...

Απορίες αναγνώστη, πρώην μέλους και διοικητικού συμβουλίου του Γυμνασίου Ιτέας: επιστολή που κοινοποιείται στα μέλη του Συλλόγου Γονέων και αφορά στο σχολείο είναι απόρρητη; Η επιστολή προς τον τύπο που δημοσιοποιήθηκε γιατί δεν φέρει τα ονόματα του Προέδρου και του Γραμματέα του Συλλόγου; απόρρητα και αυτά;;Τί εμποδίζει τον Σύλλογο να κοινοποιήσει με νέα ανακοίνωση ότι οι εργασίες δρομολογήθηκαν, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και να ευχαριστήσει τους αρμόδιους που ασχολήθηκαν με την επίλυσή του;;;

Ανώνυμος είπε...

Πάτε καλά εσείς στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων; Eγκαλείτε μία δημοσιογράφο επειδή ανέδειξε τους κινδύνους που διατρέχουν τα παιδιά σας; Επίτιμο μέλος έπρεπε να την κάνετε.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ίσως ο σύλλογος δεν ήθελε την δημοσιοποιηση των προβλημάτων γιατί τόσο πανικός και τυπολατρεια? Υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο που παραβιασθηκε?Σημασία έχει ότι οι γονείς πληρώνουν για δωρεάν παιδεία και τα παιδιά πηγαίνουν σε σπασμένες τουρκικές τουαλέτες. Μπράβο στην εφημερίδα που ανέλαβε το κόστος για να δημοσιεύσει την επιστολή.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος, επιστολή που στάλθηκε σε 150 παραλήπτες και τα βάλατε με την εφημερίδα; Αν δεν είχε πάρει τέτοια δημοσιότητα το θέμα, μην περιμένετε ενέργειες από τον Δήμο!