Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

«Μεθόδευση» ψηφοφορίας για τα φωτοβολταϊκά στο Γαλαξίδι και τα υδροηλεκτρικά σε Πυρά και Αθ.Διάκο καταγγέλει η Δημ.Παράταξη του Δήμου Δελφών , «Πολίτες στο Προσκήνιο»

«Μας στείλανε 550 σελίδες την Κυριακή για να πάρουμε θέση στην ΕΠ.ΠΖ. και στην συνέχεια στο χθεσινό Δ.Σ μας έδωσαν 2 μέρες αέρα.... Μην έχουμε και παράπονο»



  • «Για τα Η/Υ σε Αθανάσιο Διάκο & Πυρά εμείς απαντήσαμε.(ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ 2)  - Η δουλειά που έχουμε κάνει επιτρέπει σε όποιον θέλει να αναρτήσει Αντίρρηση στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο για τα δύο αυτά Έργα.  
  • Για το Φ/Β στον «ΜΥΤΙΚΑ» Γαλαξιδίου η υπόθεση δεν μαζεύεται. (ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 1) 
Εννοείται πως δεν μπορούν να απαντήσουν στα ερωτήματα που μπήκαν όπως;

1. Με ποια νέα δεδομένα πήραν απόφαση εφόσον δεν υπάρχουν; Με τις υποσχέσεις τις εταιρείας;
2. Τι υλοποιήθηκε από όσα είχαν ψηφίσει σε προηγούμενα δ.σ. 17/1/2/21 & 11/5/22, ώστε να δικαιολογείται η αλλαγή της στάσης τους; (ψηφίζανε βλέπετε και με επαναλήψεις. Δεν κολλάνε!)
3. Πως η εταιρεία θα παράγει 70MW σε 800 στρέμματα όταν πριν για να παράξει 90MW ήθελε 1.900 στρέμματα;»


Με εκτίμηση
Παναγιώτης Μέγκος 




Μεταχρωματικό Έλκος του Πλατάνου
Αναφέρθηκα στην δευτερολογία μου χθες στα θέματα 17ο & 18ο. Διακυβεύονται πολλά από την συνολική δραστηριότητα στα ρέματα.
Στην Γραβιά αντιμετωπίστηκε περίπτωση με αυτή την ασθένεια πρόσφατα. Ήταν τυχερό το χωριό γιατί κατάγεται από την Γραβιά δασοπόνος καθηγητής ειδικευμένος στο θέμα και το πρόλαβαν.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Μέγκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: