Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Λιμενικό Ταμείο Ν.Φωκίδας : «Χρηματοδότηση δύο έργων αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου Ιτέας-Κίρρας»







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΛΤΝΦ της 02/08/2022

Η χρηματοδότηση, εκ μέρους του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, δύο ακόμη έργων ενισχύει σημαντικά την προσπάθεια αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου Ιτέας και Κίρρας.

1) Ακτομηχανική Μελέτη Προστασίας Ακτών Παρνασσίδας Π/Υ 1.000.000 Ευρώ. Παρεμβάσεις και Εμπλουτισμός με φυσικό αμμώδες υλικό των παραλιών: Miami, Τροκαντερό, παραλίες Κίρρας και Βραχάκια.

2) Ανάπλαση πλατείας Miami Π/Υ 600.000 Ευρώ.

Με τη χρηματοδότηση των έργων αυτών ολοκληρώνεται ο προσωρινός σχεδιασμός της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας, όσον αφορά στις μελέτες και στα έργα.

Στόχος μας πλέον, η σωστή διεκπεραίωση των διαδικασιών, σε συνεργασία με την ΔΤΥ της ΠΕ Φωκίδας, προκειμένου για την ολοκλήρωση και των υπόλοιπων δρομολογημένων έργων και μελετών, που θα συμβάλλουν ουσιαστικά, τα επόμενα χρόνια, στην αναβάθμιση της περιοχής μας.

Εκ μέρους της Λιμενικής Επιτροπής του ΛΤΝΦ
Η Πρόεδρος 
Σοφία Αναγνωστάκου - Παυλοστάθη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον να βάλετε δέντρα που μπορούν να μεγαλώσουν μέσα στη θάλασσα και στον αέρα. Γιατί στις μακέτες πολύ πράσινα μου φαίνονται.

Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές μυρίσανε και δεν ξέρω τι να ψηφίσω …

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε κυρία τα νέα έργα και αρμολογήστε το παραλιακό πεζοδρόμιο απο την Μαρίνα μέχρι την παιδική χαρά για να μπορούμε να περπατάμε και μετά ... σανό και εκλογές. Σας βαρεθήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν μπορείτε να μετακινήσετε ένα κουφάρι ιστιοπλοϊκού απ τη μαρίνα και δύο τσιμεντοβάρελλα απ την Κίρρα ...χλωμά τα μεγάλα έργα ..παρ όλη την καλή σας διάθεση...
Έργα των οποίων δημοπρατείται η μελέτη τους τώρα , προεκλογικά...ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλλι ...

Ανώνυμος είπε...

Σκοπός του έργου μήπως είναι να φύγει το μνημείο για να μπουν τραπεζοκαθίσματα;

Ανώνυμος είπε...

Ας δεχτούμε θετικά την προσπάθεια που γίνεται από το Λιμενικό Ταμείο Ιτέας για την αναβάθμιση της περιοχής μας . Ας γίνει η αρχή και ευελπιστούμε πως θα δρομολογηθεί και η συντήρηση του παραλιακού πεζοδρομίου που πραγματικά χρήζει αρμολόγησης και κρύβει επικινδυνότητα .