Σάββατο 28 Μαΐου 2022

...και άλλο (scooter) Rally στην Ιτέα το Σάββατο και Κυριακή 28-29/5 !!!!

 

 Το Scooter Rally Αντοχής ! Ο τερματισμός του 6ου Αντοχής θα γίνει στην Ιτέα Φωκίδας (μπροστά στην καφετέρια «Sofita» στις 29 Μαΐου!


Το Scooter Rally Αντοχής επιστρέφει τον Μάιο


Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η πανδημία του Covid-19 μας κράτησε μακριά από το Scooter Rally Αντοχής τα τελευταία δύο χρόνια Στις 28-29 Μαΐου πραγματοποιείται το 6ο Scooter Rally Αντοχής.απουσίας. Το 2022 ωστόσο ο πανέμορφος αγώνας-οδοιπορικό επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ να προσφέρει νέες εμπειρίες στους αναβάτες που θα πάρουν μέρος το διήμερο του event. Φέτος, το 6ο Scooter Rally Αντοχής, θα πραγματοποιηθεί στην Φωκίδα με τους ανθρώπους της διοργάνωσης να έχουν φροντίσει για μια ακόμα φορά όλοι οι συμμετέχοντες να βιώσουν μια αξέχαστη εμπειρία η οποία ξεπερνάει τα στενά όρια της οδήγησης.

Το Scooter Rally Αντοχής οργανώθηκε για 1η φορά τον Μάιο του 2015 στην Αττική και με την δική σας συμμετοχή εξελίχθηκε σε έναν επιτυχημένο θεσμό για όλους τους αναβάτες scooter αλλά και μοτοσικλετών. Διεξάγεται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας ώστε οι συμμετέχοντες οδηγώντας το scooter ή τη μοτοσικλέτα τους να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές αυτής της χώρας αλλά και να νιώσουν την απόλαυση που προσφέρει η οδήγηση μακριά από τη ρουτίνα της πόλης αλλά και της καθημερινότητας.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου.
Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου.

Εκκίνηση στις 28 Μαΐου στις 10:30

Κατά τη διάρκεια του «αγώνα - οδοιπορικού», αναπτύσσεται η ομαδικότητα και η συντροφικότητα Οι βαθμοί συλλέγονται μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδια στη διάρκεια της διαδρομής!μεταξύ των συμμετεχόντων, ενώ στο τέλος οι περισσότεροι νοιώθουν σαν να γνωρίζονται από καιρό, έχοντας βοηθήσει ο ένας τον άλλο σε απρόοπτα όπως αναγνώριση σωστής πορείας, βοήθεια σε τυχόν τεχνικό πρόβλημα, κ.α. Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να σημειωθεί, ότι το Αντοχής και δεν έχει καμιά απολύτως σημασία η ώρα που θα τερματίσει ο κάθε αγωνιζόμενος. Η συλλογή βαθμών, ολοκληρώνοντας τα ζητούμενα από τη διοργάνωση και μόνο αυτό, μπορεί να φέρει κάθε αγωνιζόμενο στην 1η θέση της κατάταξης.

Ο φετινός «αγώνας» θα πραγματοποιηθεί στην Φωκίδα με την εκκίνηση να πραγματοποιείται στο 5ο χιλιόμετρα Εθνικής Οδού Δελφών - Αράχωβας (Ταβέρνα Ομφαλός) στις 28 Μαΐου στις 10:30. Η διανυκτέρευση της 1ης μέρας θα γίνει στην Ερατεινή Φωκίδας από όπου θα γίνει και η εκκίνηση της 2ης μέρας στις 09:30 ακριβώς. Ο τερματισμός του 6ου Αντοχής θα γίνει στην Ιτέα Φωκίδας (μπροστά στην καφετέρια «Sofita». 28ης Οκτωβρίου 109 Παραλία Ιτέας) στις 29 Μαΐου 2022. Τον φετινό «αγώνα-οδοιπορικό», υποστηρίζουν δυναμικά με την παρουσία τους δυο νέες μοτοσικλετιστικές και όχι μόνο παρέες, τα «Μοτοφιλαράκια» και οι «Φίλοι του Scooter Rally Αντοχής».



Δεν υπάρχουν σχόλια: