Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Απαράδεκτη η κατάσταση στο νεκροταφείο της Ιτέας καταγγέλει η κα Αθηνά Παναγοπούλου



Απαράδεκτη κατάσταση που αποτελεί ντροπή σε ένα χώρο που μόνο σεβασμό θα έπρεπε όλοι να επιδιώκουν.  Έχω ήδη ενάμιση μήνα στον τόπο καταγωγής μου στην Ιτέα και πρώτο μου μέλημα ήταν να επισκεφτώ το νεκροταφείο καθώς εκεί είναι θαμμένα τα μέλη της οικογένειάς μου .

10/7 Πηγαίνω στον τάφο του πατέρα μου και μένω άφωνη αντικρίζοντας το θέαμα. Η αριστερή πλευρά και το πίσω μέρος είχαν μετατραπεί σε χώρο εναπόθεσης μπαζών και πλακιδίων από παλαιούς τάφους. 

5/8 επικοινώνησα με τον υπεύθυνο του δήμου ο οποίος μου εξήγησε πως Το μηχάνημα ήταν σε συνεργείο και με διαβεβαίωσε πως μόλις φτιαχτεί θα τα μαζέψουν.

10/8 πέρασε σχεδόν ένας μήνας και τα μάρμαρα διπλασιάστηκαν. Σε τρίτη επικοινωνία με το ίδιο άτομο μου λέει πως και τα δύο μηχανήματα ήταν στη φωτιά το ένα χάθηκε ολοσχερώς και το άλλο μπήκε συνεργείο. Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα.... Πώς από ένα έγιναν δύο τα μηχανήματα ;;;; Κι ενώ το έφτιαξαν ούτε καν σκέφτηκαν  να καθαρίσουν το χώρο. Τρεις μήνες τα μπάζα στο ίδιο σημείο. Κανένα ενδιαφέρον και βέβαια όλα αυτά γιατί δεν είναι στο προσκέφαλο από κανένα δικό τους άνθρωπο. 

 Ξημερώνει 15 Αυγούστου ο πατέρας μου γιορτάζει και το μόνο που μπορώ να του προσφέρω είναι ενα καθαρό μνημείο και ένα κεράκι αλλά δυστυχώς η αδιαφορία των "υπευθύνων" μου το στερεί. Αδιαφορία τριών μηνών, προσβολή στη μνήμη των νεκρών .

Εύχομαι καλή Παναγιά σε όλους με υγεία.  

Με εκτίμηση Αθηνά Παναγοπούλου









1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο η γυναίκα. Ντροπή είναι.