Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Η Επιστολή του βουλευτή Φωκίδας κ.Ιωάννη Μπούγα στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών , για τον «Διαγώνιο»

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι απίστευτο! Ο κυβερνητικός βουλευτής του Νομού που υποτίθεται ότι έχει και προνομιακή σχέση με τον επικεφαλής της κυβέρνησης, να στέλνει Επιστολή για να ικανοποιηθεί κάποιο αίτημα του!
Η πλήρης απαξίωση της πολιτικής συμπεριφοράς και η απίστευτη απαξίωση της νοημοσύνης των πολιτών!

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνουν όλοι ανεξαιρέτως οι "βολευτές". Ο λαός τους έδωσε το δικαίωμα σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ας καθίσουμε εμείς όλοι να σχολιάζουμε και να κρίνουμε τις όποιες συμπεριφορές αυτών που εμείς οι ίδιοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εκλέξαμε, από την άνεση του υπολογιστή...........Δυστυχώς μείναμε, μένουμε και εύχομαι να μην συνεχίσουμε στο μέλλον να παραμένουμε απλοί θεατές...Έχει στραβώσει το κλίμα εδώ και δεκαετίες .Κάθε φορά τα ίδια με κάποιες αλλαγές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής. Το αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο, ίσως και χειρότερο (από την στιγμή που οι παρεμβάσεις των ξένων είναι πιο έντονες και αποτελεσματικές για τα δικά τους πάντα συμφέροντα).

Ανώνυμος είπε...

Για χιλιοστή φορά θα το πούμε ότι ο Μπουγας είναι μόνο για να στέλνει επιστολές προς τους υπουργούς. Γιατί άραγε; Του έχουν κλείσει την πόρτα; Τον έχουν καταλάβει αυτοί στα υπουργεία, εμείς ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι ψηφίσαμε. Μια τετραετία ακόμα χαμένη για την Φωκίδα.