Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

ΗΠΑ - Η Ιστορία της Ανθρωπότητας σε κρίσιμο σταυροδρόμι (άρθρο αναγνώστη)

Είναι εντυπωσιακή η Μανία με την οποία τα ΜΜΕ -σε όλο τον Κόσμο- καταφέρονται εναντίον του ΠΡΟΣΩΠΟΥ Τράμπ (κυρίως), παρά κατά της Πολιτικής του. Η εξήγηση οφείλεται σε δύο κινήσεις του Τραμπ που "ξεδόντιασαν" τους Αντιπάλους του ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

Πρώτη Κίνηση(Αμυντική), πήρε τον έλεγχο του FBI που είναι ένα πολύ μεγάλο κέντρο εξουσίας στις ΗΠΑ και έτσι μποεί να κατεύθύνει οιαδήποτε έρευνα σε οιονδήποτε Αμερικανό Πολίτη ή Επιχείρηση. Η Δεύτερη κίνηση (Επιθετική)είναι η Οικονομική και ιδίως η Νομισματική Πολιτική του Τραμπ, που αφαίρεσε την FED(εν μέσω κρίσης COVID ), από τα χέρια του προηγούμενου Οικονομικού Status που στήριζε Χίλαρυ και οδηγούσε την Παγκοσμιοποίηση. Αυτό είναι και το επαπειλούμενο ΡΟΥΑ ΜΑΤ .


Κοινώς...Ο ΤΡΑΜΠ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

Αυτό συμβαίνει γιά πρώτη φορά στα τελευταία 60 χρόνια(προσπάθησαν και οι Κέννεντυ).Στην Αμερικανική Ιστορία έχουν Δολοφονηθεί ήδη 4 Πρόεδροι... έπεται και συνέχεια...
Αυτό είναι που τρέμει το παλαιό Status των ΗΠΑ, φοβούμενο πιά την εκδικητικότητα του Trump που δικαιολογημένα θα μπορεί πιά και να τους στριμώξει ΝΟΜΙΚΑ, διότι π.χ μιά σοβαρή έρευνα γιά τους Δίδυμους Πύργους θα μπλέξει σε μία έρευνα τα μισά οικονομικο-πολιτικά συστήματα των ΗΠΑ αλλά και του Κόσμου.
Όμως τελικά αυτό που απειλει με εξαφάνιση -κυριολεκτικά -το παλαιό Status,είναι ό,τι πήρε τον έλεγχο της FED από τους τους TΡΑΠΕΖΙΤΕΣ που πρωτοστατούσαν στην Παγκοσμιοποίηση, αφαιρόντας τους την ΔΥΝΑΜΗ ,εξ αιτίας της οποίας τους Υπάκουαν ΟΛΟΙ.
Ο ΤΡΑΜΠ δεν ξέρω αν μπορεί να προάγει τον Δυτικό Πολιτισμό αλλά αισθάνομαι ότι σίγουρα μπορεί να τον υπερασπίσει απέναντι στην ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ στην οποία μας οδηγούσαν η προηγούμενοι "Παγκοσμιοποιητές.
Γνωρίζαμε ανέκαθεν ότι τα ΜΜΕ εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα των χορηγών τους.Κάντε την αναγωγή στην περίπτωση ΤΡΑΜΠ και αμέσως θα καταλάβετε ...περισσότερα.
Ευχές και Χρόνια Πολλά σε όσους πολεμούν -ακόμη- γιά την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, μή αποδεχόμενοι την μοίρα που τους επιφύλλαξαν οι μέχρι χθές δεσμώτες τους.

Στο video που ακολουθεί θα ακούσετε θέματα που και εσείς τα γνωρίζετε αλλά δεν φανταζόσασταν ποτέ ότι θα λέγονταν από ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.

Από Μικρό και από Τρελλό μαθαίνεις την Αλήθεια..!!!












Δεν υπάρχουν σχόλια: