Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Θέλετε να ζήσετε με Αξιοπρέπεια (Οικονομική κατ' αρχήν...) σε πανέμορφους ευλογημένους τόπους όπως το Δελφικό Τοπίο,όπου η Υπο-Ανάπτυξη δεν προσφέρει Αξιοπρεπείς εργασιακές ευκαιρίες;


Η Τηλε-εργασία αποτελεί μία καθοριστική Λύση

Η Αξιοπρέπεια των ανθρώπων είναι από τα ζητούμενα σε μία Πολιτισμένη Κοινωνία. Ξεκινά από την ικανοποίηση που αισθάνονται με την εργασία τους,την ανταμοιβή τους και κατόπιν εκδηλώνεται σε όλες τις σχέσεις τους .

Θέλετε να ζήσετε με Αξιοπρέπεια (Οικονομική κατ' αρχήν...) σε πανέμορφους ευλογημένους τόπους όπως το Δελφικό Τοπίο,όπου η Υπο-Ανάπτυξη δεν προσφέρει Αξιοπρεπείς εργασιακές ευκαιρίες


    Η Τηλε-εργασία αποτελεί μία καθοριστική Λύση. Η Βασικότερη Επιστημονική Γνώση που μπορεί να σας προσφέρει αυτήν την μεγάλη ευκαιρία είναι η Εκμάθηση μίας Ξένης Γλώσσας και ΜΟΝΟΝ. 

Η Γλώσσα αυτή λέγεται Python και είναι μία "εξελιγμένη" γλώσσα προγραμματισμού. 

Μάθετέ την "Python", Διαδικτυακά και Χωρίς κόστος από 'Ελληνες καθηγητές Πανεπιστημίου (https://colmooc.gunet.gr/), ή άν είναι καλά τα Αγγλικά σας,από Πανεπιστήμια σαν το Harvard, Stanford,Oxford,Michingan,MIT,  κ.λ.π.(https://www.coursera.org/specializations/python) .
Ως προγραμματιστής θα έχετε πάντα μία αξιοπρεπή και καλοπληρωμένη δουλειά, στον Τόπο που θα επιλέξετε να ζήσετε εσείς και η Οικογένειά σας. 


Πάρτε την Ζωή σας στα Χέρια σας (πρωτίστως με οικονομική ανεξαρτησία), διότι: τότε και  και μόνον τότε, ίσως ,ίσως...να ξαναπάρουμε και την Ελλάδα (ή έστω τον Τόπο μας...)στα Χέρια μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους και κάτι καλό !!!!!!!!