Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗ ΔΕΣΦΙΝΑ!

Είδαν κι απόειδαν πως δεν γίνεται αλλιώς προκοπή! Επιστολή προς την Υπουργό Παιδείας Ν.Κεραμέως απηύθυνε μέσω του μαθητικού συμβουλίου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και των Λυκειακών τάξεων Δεσφίνας.

Η επιστολή έχει ως εξής

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θα έπρεπε να προβληματιστείτε τί αξιώσεις μπορείτε να έχετε σε σχέση με την αναπτυξιακή και πληθυσμιακή προοπτική που αποτυπώνουν οι πραγματικοί αριθμοί της κοινωνίας σας των τελευταίων δέκα είκοσι ετών; Μήπως θα έπρεπε να δείτε εάν είναι σε όοοοολα τα σχολεία ίδιο το πρόβλημα ή μόνο σε όποιες κοινωνίες παρακμάζουν σύμφωνα με αυτούς τους αριθμούς; Νά έχουν άραγε το ίδιο πρόβλημα τα σχολεία της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Κώ; Εάν βρείτε ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί, ίσως, λέω ίσως , να πρέπει να πάτε να τους πετάξετε πίσω στα μούτρα τα ξύλα που τρέξατε να πάρετε μόλις σας είπαν τσάμπα, τα ξύλα που προέκυψαν απο το ξεπούλημα του μέλλοντος των παιδιών σας, τα ξύλα και τη σιωπή με την οποία ανταλλάξατε ότι δεν πρόκειται ποτέ τα παιδιά σαν να βρούν δουλειά στον τόπο σας για να κάνουν και αυτά παιδιά και να γεμίζουν τα σχολεία. Και άντε, και εγώ που κάποτε ήμουν απο εκεί να βάλουμε για μία ακόμα φορά το "μέσο" και να μας στείλουν καθηγητές και για τα λίγα παιδιά! Τα παιδιά σε λίγο θα είναι μηδέν! Τί θα κάνετε τότε που θα καταλάβετε το πραγματικό πρόβλημα; Θα κάνουν παιδιά οι τελευταίοι κάτοικοι που θα είναι συνταξιούχοι άνω των ογδόντα, ή τότε θα τους κόψετε την καλημέρα που σας εξαπάτησαν και θα τους πάρετε αέρα μην πώ πού; Ξυπνάτε αν θέλετε να σας παίρνουν στα σοβαρά. Για την ώρα συμπεριφέρεστε σαν να είστε του χεριού τους, δηλαδή είστε του χεριού τους.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα ο βουλευτής μας φωτογραφίζεται με την Κεραμέως περιχαρής και όλο χαμόγελα. Οχι ότι περιμένουμε τίποτα απο τον Μπούγα...Γνωρίζουμε τον άνδρα πολύ καλά...από το πολιτικό παρελθόν του.

Ανώνυμος είπε...

καμαρώστε φατσες πρωθυπουργου και υπουργου παιδειας; δεκεμβρης μηνας χωρις καθγητες σε σχολεια, ειναι που ηρθαν οι ΄΄αριστοι΄΄ και ''αξιοκρατες'' να μας σωσουν απ τον κακο συριζα... καλα να παθουν οσοι ψηφισαν ΝΔ. Και ακομη ειναι στην αρχη, ηδη κοπηκε μερισμα σε ολους, ηδη διοριζουν πολιτευτες στον αγιο κοσμα, ηδη διοριζουν σε υπουργεια με πλαστα πτυχια ειναι που μας εφταιγε ο συριζα.