Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συζητήθηκε στο Δ.Σ. και αποφασίστηκε η συμμετοχή του σωματείου μας στην ανοιχτή σύσκεψη που καλεί το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας σε σχέση με τις εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ.
Ο αγώνας των εργατών της για μέτρα ασφάλειας και προστασίας της ίδιας της ζωής, αφορά και εμάς τους εργαζόμενους της Φωκίδας και όλης της χώρας, αφού γινόμαστε καθημερινά τα θύματα στο βωμό του κέρδους. Μόνο η κοινή μας πάλη μπορεί πραγματικά να πιέσει για να παρθούν όλα τα μέτρα ασφάλειας στη ΛΑΡΚΟ και να δώσει την πνοή για αντίστοιχους αγώνες και σε άλλους χώρους δουλειάς.
Να σταματήσει η διαχρονική συνειδητή απαξίωση της ΛΑΡΚΟ, με σκοπό το ξεπούλημά της. Η συνέχιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ και η παραπέρα αξιοποίησή της, μπορεί να εξασφαλίσει τη δουλειά των συναδέλφων αλλά και να δημιουργήσει νέες θέσεις μόνιμες και σταθερές με Συλλογικές Συμβάσεις, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της Στερεάς και της χώρας.
Καλούμε τα μέλη μας να στηρίξουν τον αγώνα αυτό και να συμμετέχουν στη σύσκεψη, την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 10:30, στον κινηματογράφο "Ίλιον" του οικισμού ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: