Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΡΟΣ: ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΩΝΙΟ;


Επίκαιρη ερώτηση στην περιφέρεια καταθέτει ο σύμβουλος Φωκίδας.

Σας είχαμε ενημερώσει σε χθεσινό μας άρθρο πως ένα από τα κύρια ζητήματα εκτός της ημερήσιας διάταξης που αναμένεται να απασχολήσει την προσεχή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου - Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου-θα είναι και το ζήτημα των εξελίξεων αναφορικά με τη διαγώνια οδό και τις επαφές σχετικά που είχε ο Φάνης Σπανός με τον αρμόδιο Υπουργό Κ. Καραμανλή.
Η εκτίμηση αυτή επιβεβαιώνεται, καθώς το θέμα θα θέσει με επίκαιρη ερώτησή του ο Αντιπρόεδρος της παράταξης Γκλέτσου, Χρήστος Δούρος.
Ο σύμβουλος Φωκίδας, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα καταθέσει ερώτηση με την οποία θα ζητά να πληροφορηθεί το περιφερειακό συμβούλιο από τον επικεφαλής της περιφερειακής Αρχής σχετικά με το ποιες δεσμεύσεις αναλαμβάνει ο Υπουργός Μεταφορών κι Υποδομών, καθώς το έργο είναι εκτός κυβερνητικού σχεδιασμού, σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Μεταφορών κι Υποδομών που είχε ανακοινώσει προεκλογικά η κυβέρνηση αλλά και τις προγραμματικές δηλώσεις του ίδιου του Υπουργού στη Βουλή.
Επιπλέον, ο Χρήστος Δούρος θα ερωτά πώς είναι εφικτό να πραγματοποιούνται ασφαλτοστρώσεις αυτή την εποχή δεδομένων των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, φέρνοντας ως ενδεικτικό επιχείρημα το έργο των ασφαλτοστρώσεων που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στον κόμβο της Αμφίκλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: