Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοίνωση-κάλεσμα υποψηφίων 8ου Π.Τ. Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας της ΠΟΕ για τις εκλογές ΟΕΕ




Ανακοίνωση-κάλεσμα των υποψηφίων του 8ου Περιφεριακού Τμήματος Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας της νέας παράταξης “Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδας” για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε. στις 15 Δεκεμβρίου
Η παράταξη Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδος (Π.Ο.Ε.) είναι μια νέα πρωτοβουλία οικονομολόγων απ’ όλη τη χώρα με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και συνδικαλιστικές διαδρομές αλλά με κοινή αγωνία για την πορεία απαξίωσης του φορέα μας. 


Φιλοδοξία μας είναι το Ο.Ε.Ε. να επανέλθει στον ιδρυτικό του σκοπό, να αποτελέσει τον πραγματικό σύμβουλο της πολιτείας με κοινωνική αναφορά και προοδευτικό πρόσημο καθώς επίσης να αναδείξει και να επιλύσει τα οξυμένα και λιμνάζοντα, για τη συντριπτική πλειοψηφία των οικονομολόγων, προβλήματα. 

Στόχος μας είναι να μπει επιτέλους φραγμός στη μετατροπή του φορέα μας σε λέσχη δημοσίων σχέσεων και σε άνευρο γραφειοκρατικό μηχανισμό, που μονότονα και με ποικίλους τρόπους καλύπτει ή και διαφημίζει νεοφιλελεύθερες συνταγές και ρυθμίσεις. 

Κυρίως όμως θέλουμε να συμβάλλουμε, ώστε όλες οι παραπάνω ανατροπές να γίνουν υπόθεση και της νέας γενιάς οικονομολόγων, για να έχει πρωταγωνιστική συμμετοχή στη μάχη για την αναγέννηση του Ο.Ε.Ε. και την προάσπιση των επαγγελματικών της δικαιωμάτων. 

Οι Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδος είναι οργανωτικά αυτόνομη παράταξη επιστημόνων οικονομολόγων.   
Η Π.Ο.Ε. δημιουργήθηκε ως αναγκαία επιλογή, για να εκφράσει τους επιστήμονες-επαγγελματίες οικονομολόγους και τη νέα γενιά, αυτόνομα, δημιουργικά και σύγχρονα, χωρίς κομματικούς γραφειοκρατικούς εναγκαλισμούς και αγκυλώσεις. 

Οι επιστήμονες οικονομολόγοι βιώνουμε καθημερινά την απαξίωση και την ανυποληψία του Ο.Ε.Ε. στα μάτια της κοινωνίας, ως αποτέλεσμα των επιλογών της Κεντρικής Διοίκησης και των παρατάξεων ΔΗ.ΚΙ.Ο. και Π.Δ.Σ.Ο. που συνθέτουν την πλειοψηφία αυτής. 

Αυτή την Κυριακή καλούμε τους νέους συναδέλφους, τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, κάθε οικονομολόγο-επιστήμονα, που αποδέχεται τις θέσεις, τις αρχές, τους προβληματισμούς και τις ιδέες μας, σε Πανελλαδική Συσπείρωση, για να υπάρξει τέλος στον κατήφορο που έχουν οδηγήσει οι κάθε λογής εκλογικίστικοι μηχανισμοί, που καθημερινά προσβάλλουν με τη λειτουργία τους και τις τακτικές τους όλους τους συναδέλφους.  

Σκοπός μας είναι το Οικονομικό Επιμελητήριο να εξελιχθεί σε χρήσιμο θεσμό και φορέα υπεύθυνης επιστημονικής και επαγγελματικής έκφρασης.






Για το 8ο Περιφερειακό Τμήμα, που περιλαμβάνει τους νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδος και Φωκίδας, για την Τοπική Διοίκηση υποψήφιοι είναι οι:

1. Γεωργαντάς Κωνσταντίνος
2. Γιαννέλου Ηλιάνα
3. Κοΐβαρης Δημήτριος
4. Κουφιώτης Στέφανος
5. Μωρίκη Μυρτώ
6. Παπουτσόπουλος Νικόλαος
7. Σκούρας Γεώργιος
8. Σταθουλόπουλος Ιωάννης

Υποψήφιοι για την Συνέλευση των Αντιπροσώπων από την Περιφέρεια της Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας είναι οι κάτωθι:

1. Καραγιαννόπουλος Κωνσταντίνος από την Φθιώτιδα
2. Κοΐβαρης Δημήτριος από την Φωκίδα
3. Κουφιώτης Στέφανος από την Φθιώτιδα
4. Παπουτσόπουλος Νικόλαος από την Ευρυτανία
5. Σταθουλόπουλος Ιωάννης από την Φθιώτιδα



Περισσότερα για τις απόψεις και τις ιδέες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

13/12/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια: