Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Οι μεταγραφές στην πολιτική .. ( άρθρο αναγνώστη )





Οι μεταγραφές στην πολιτική . .
Τα κόμματα είναι ανώνυμες εταιρίες που αναλαμβάνουν την διαχείριση του κρατικού κορβανά .
Είναι κάτι σαν τις ποδοσφαιρικές Π.Α.Ε που κάνουν τις απαραίτητες μεταγραφές την κατάλληλη μεταγραφική περίοδο προκειμένου να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα , μιας και δεν συμφέρει πλέον να συντηρείται φυτώριο παιχτών όπως παλιά τα “τσικό” .
Μάλιστα,  φροντίζουν να προσλάβουν καλούς παίχτες που στο παρελθόν με τη φανέλα άλλης ομάδας  είχαν σημειώσει αρκετά και κρίσιμα τέρματα…
Το παλιό ΠΑΣΟΚ , μια ομάδα που έπαιρνε χρόνια το πρωτάθλημα , αποτελεί δεξαμενή καλών και υπάκουων παικτών που μπορούν να πλασαριστούν άνετα σε ομάδες ( κόμματα ) που διεκδικούν πρωτιές στην premier league . 
Δεν καταλαβαίνω το λόγο που κάποιοι πρόεδροι μικρότερων ομάδων ( βλέπε Γεννηματά ) βλέποντας να της φεύγουν καλοί γκολτζήδες στεναχωριέται και τους διαγράφει .. 
Ο κος Χρυσοχοϊδης ήταν ένας καλός γκολτζής και είχε συνεργασθεί άριστα με όλους όσους έπρεπε και ειδικά με την πέραν του Ατλαντικού μεγάλη μας φίλη , προκειμένου να κατατροπώσει μια τρομοκρατική ομάδα και είναι πολλά υποσχόμενος στο κυνήγι μέσα στην μεγάλη περιοχή της ομάδας των Εξαρχείων και άλλων παραβατικών ομάδων (βλέπε Ρουβίκωνας).
Η Κα Μενδώνη είναι μια καλή παίχτρια που έχει σημειώσει με πέναλτι κρίσιμα γκολ στο 90΄ , όπως στις “Σκουριές Χαλκιδικής’ και στο “Δελφικό Τοπίο“ και είναι πολλά υποσχόμενη στον μεγάλο αγώνα που θα λάβει χώρα στο παραλιακό τμήμα και δη στην περιοχή του “Ελληνικού” μάλιστα με γκολ από τ’ αποδυτήρια όπως ακούγεται .
Με τέτοιους παίχτες , το πρωτάθλημα για την ομάδα της Ν.Δ θα είναι περίπατος , μιας και το γήπεδο στο οποίο θα παίξουν έχει στρωθεί με καλό και πρόσφορο χλοοτάπητα από τους προηγούμενους συντηρητές Σταθάκη-Φάμελλο και ένα κηπουρό πρώην βουλευτή με πλατύ και μόνιμο χαμόγελο…


G.O




ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ....ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ...



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ότι κυβέρνηση της ΝΔ βάζει υπουργό πολιτισμού απο το ΠΑΣΟΚ αυτή που πάλεψε με νύχια και με δόντια επί κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να χαρακτηρίσει τους Δελφούς μεταλλευτική περιοχή τα λέει όλα. Εκτός εάν την έβαλε ως έχουσα μεγάλη εμπειρία σε λάθη τα οποία θα διορθώσει τώρα. Ας μην ξεκινήσουμε με ΑΙΣΧΟΣ και άλλα τέτοια. Γνωστή η Κα Μενδώνη γνωστά και τα έργα της. Περιμένουμε. Ας πούμε ότι αυτή την φορά δεν έχουμε πρωθυπουργό που να τον λένε Γιωργάκη ή Αντωνάκη και υπάρχει και μία στο εκατομμύριο να έχουμε θετικές εκπλήξεις....... Δεν θέλω γέλια. Εκεί στο βάθος σας βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια μην περιμένετε τίποτα για το τόπο μας τη Φωκίδα. Έχουμε χάσει με γκολ από τα αποδυτήρια