Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ «ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ» (ΠΑΒΙΛΙΟΝ) 3.500€/ΕΤΟΣ ΚΑΙ «ΚΑΣΤΑΛΛΙΑΣ ΠΗΓΗΣ» 2.500€/ΜΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ




Από την πληροφόρηση που έχουμε οι τιμές ενοικίασης  (τον μήνα) ξεκινάνε με  3.500 & 2.500  αντίστοιχα….
Στο Παβίλιο πρέπει να εφαρμοστεί και η εγκεκριμένη μελέτη ανακατασκευής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ (E-AUCTIONS),
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ «ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ» & «ΚΑΣΤΑΛΛΙΑΣ ΠΗΓΗΣ» ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ
Η «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» (ΕΤΑΔ Α.Ε.) ανακοινώνει την προκήρυξη της διενέργειας δυο ηλεκτρονικών Ανοικτών Πλειοδοτικών Διαγωνισμών (e-auctions), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, για την εκμίσθωση των Τουριστικών Περιπτέρων «Αγίου Λουκά» και «Κασταλλίας Πηγής» στους Δελφούς στο Ν. Φωκίδας.
Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν μέρος στους Διαγωνισμούς, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr  και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία, και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού.
Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, 14.00 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία υποβολής της οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210 3339 697 και 210 3339 532 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@etasa.gr.
Η Γενική Διευθύντρια
Αξιοποίησης Ακινήτων & Επιχειρηματικών Μονάδων
Αγγέλα Μιχαλοπούλου, PhD
"Παβίλιον"= Pavilion (Αγγλικά), Pavillon (Γαλλικά) και είναι το παλαιό τουριστικό περίπτερο / αναψυκτήριο, μια κατασκευή της δεκαετίας 1957 – 1967 σε σχέδιο του αρχιτέκτονα Πέτρου Πικιώνη, γιό του επίσης αρχιτέκτονα Δημήτρη Πικιώνη (ΞΕΝΙΑ Δελφών κ.α.) νοτιοδυτικά από τον οικισμό με θέα το Χρισσό Φωκίδος και την γύρω περιοχή (Κίρρα, Ιτέα, Κορινθιακός κόλπος κτλ.).
Στην ίδια περιοχή με την ονομασία »Άγιος ή Όσιος Λουκάς» λίγα μέτρα από το κτίριο – ο Όσιος Λουκάς γεννήθηκε στον οικισμό Καστρί μέσα στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών (896 Μ.Χ.) – βρίσκεται η ιερά τράπεζα ενός μικρού ναού αφιερωμένου στον Όσιο Λουκά (;) διαμορφωμένη ως μνημείο χωρίς επιγραφή αλλά διακριτή ως έτσι με κιγκλίδωμα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ Ή ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥΣ ΨΑΧΝΕΤΕ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να θέσω τις εξής απορίες:
1ον. Ποιός ευθύνεται για την παράδοση - παραλαβή του εκάστοτε μισθίου;
2ον.Ποιός είναι υποχρεωμένος στην συντήρηση του μισθίου κατά την περίοδο που αυτό δεν παραχωρείται για εκμετάλλευση;
3ον.Ποιός ελέγχει στην σωστή λειτουργία του κάθε χώρου από πλευράς παροχής υπηρεσιών, προσφερομένων αγαθών, αλλά και το ύψος - τρόπο τιμολόγησης των προϊόντων στους πελάτες ;Εάν κάποιος δεν συντηρεί το μισθίο για οποιοδήποτε λόγω, δεν προσφέρει τις αντίστοιχες υπηρεσίες με χώρους παρόμοιους σε άλλους τουριστικούς χώρους, ποιός είναι υπεύθυνος; Εάν κάποιος χ εθνικότητας νοικιάσει τον χώρο και από κει και πέρα λόγω κατευθύνσεων - στήριξης άνωθεν , τον αφήσει να ρημάξει, υπάρχει κάποιος να τον ελένξει;
4ον. Γίνονται έλεγχοι και αν ναι από ποιούς; ποιές οι συνέπειες για την μη σωστή λειτουργία;ποιά η χρονική συχνότητα των ελένχων αυτών και ποιές οι τυχόν κυρώσεις;

Για την σημερινή κατάσταση που υπάρχει και στα δύο κέντρα ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ κάποιος;

Ανώνυμος είπε...

αυτό το κτίριο μοιάζει πολύ με τη Φωκίδα όπως την καταντήσανε