Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Προκαλεί ο Μπαχτσελί: Ο Τσίπρας είναι μια «κουτσή πάπια» - Ας βγει στο Αιγαίο να δει τι θα πάθει !!

Σε προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προέβη για μία ακόμη φορά ο ακροδεξιός κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «κουτσή πάπια» 




Σε προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προέβη για μία ακόμη φορά ο ακροδεξιός κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «κουτσή πάπια».     

Εξαπολύοντας επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης παρότρυνε τον Έλληνα πρωθυπουργό να «πάρει μάθημα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη». Κατά τη διάρκεια ομιλίας το στην κοινοβουλευτική του ομάδα, ο Μπαχτσελί είπε μεταξύ άλλων πως η Ελλάδα «παίζει με τη φωτιά».    

«Ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής, ο Τσίπρας, με θράσος δήλωσε πως θα έχουμε τίμημα αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις. Η "κουτσή πάπια" ο Τσίπρας είπε πως θα μας εμποδίσουν», πρόσθεσε κ. Μπαχτσελί. «H Ελλάδα πρέπει να ξέρει πως δεν έχει γεννηθεί ο πειρατής που να μπορεί να μας εμποδίσει στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο. O Tσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να ασχοληθεί με την ιστορία. Πρέπει να πάρει μάθημα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη. Αν δεν το κάνει τότε από τώρα πρέπει να είναι έτοιμος να τσακιστεί, να βυθιστεί στη θάλασσα». 

Κλείνοντας ο Τούρκος πολιτικός επεσήμανε: «Προκαλώ! Ο Τσίπρας να βγει μπροστά μας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο και να δει το τι θα πάθει». 

πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πηγαίνουμε διακοπές ενώ ετοιμάζονται να μας σκοτώσουν. Έχουν 610.000 στρατιώτες έχουμε 159.000. Έχουν 465 μαχητικά αεροπλάνα. Έχουμε 308.Ξοδεύουν 25 δισεκατομμύρια για την άμυνα. Ξοδεύουμε 10 δισεκατομμύρια. Έχουν πληθυσμό 76.667.864. Έχουμε 10.815.197. Είμαστε και τα δύο μέλη του ΝΑΤΟ, ώστε το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να βοηθήσει. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να ενταχθεί η Τουρκία στην ΕΕ.Η ΕΕ καταβάλλει στην Τουρκία δισεκατομμύρια. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πούλησε την Ελλάδα και δεν θα βοηθήσει σε έναν πόλεμο.Και η Αμερική με τον κ. Τρομπέτ είναι απασχολημένη με το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα αρκετά για να χρειαστεί η Τουρκία ως σύμμαχος, ανεξάρτητα από το τι κάνουν.Οι Ρώσοι είναι φίλοι της Τουρκίας και πάνε εκεί για διακοπές. Λυπάμαι να το πω αυτό, αλλά μετά από 10 χρόνια κρίσης έρχεται ένας πόλεμος που θα καταστρέψει τα πάντα.Είναι ωραίο να είσαι πατριωτικός. Αλλά πρέπει επίσης να είστε λογικοί. Ποτέ δεν θα κερδίσουμε έναν πόλεμο εναντίον της Τουρκίας.Και ποτέ δεν θα βγούμε από την κρίση με τον τρόπο που πηγαίνουμε. Ο Τσίπρας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Θα μας καταστρέψουν. Τι έχει απομείνει. Και τότε οι Κινέζοι και οι Ρώσοι θα αγοράσουν όλη τη γη και οι Αμερικανοί θα πάρουν όλο το φυσικό αέριο. Αυτό είναι ένα μεγάλο κακό παιχνίδι που παίζει ο κόσμος. Μην πέσετε στην παγίδα.

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι της Ελλάδας δεν πρέπει να πεθάνουν. Αυτό το φυσικό αέριο βρίσκεται στην Κύπρο. Η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός δεν θα δουν ποτέ τα κέρδη από αυτήν. Οι Κύπριοι θα πρέπει να λύσουν αυτό το πρόβλημα αφού θα επωφεληθούν από αυτό. Η Ελλάδα πρέπει να πολεμήσει μόνο εάν και όταν προσπαθούν να πάρουν τα νησιά μας. Η Κύπρος δεν είναι δική μας. Δεν θα πεθάνω για φυσικό αέριο που δεν είναι καν δικό μας.