Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ




«Οι Παλαίμαχοι του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ επισκέφθηκαν το Κ.Κ. Μαλανδρίνου»




Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ συνεχίζουν και αυτό το καλοκαίρι τις δραστηριότητές τους, στα πλαίσια των οποίων διεξήχθησαν ποδοσφαιρικοί αγώνες με τους παλαίμαχους του Λεβαδειακού, τους παλαίμαχους της Νίκης Λαφυστίου και το Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας. Πέραν, όμως, της αγωνιστικής δραστηριότητάς τους οι παλαίμαχοι του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ προβαίνουν και σε κοινωνικές δράσεις.
Έτσι, στα πλαίσια  μιας τέτοιας δράσης επισκέφθηκαν, την Δευτέρα 03 Ιουνίου 2019 και αφού έγινε δεκτό το σχετικό αίτημά τους και τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, το Κ.Κ. Μαλανδρίνου. Εκεί, συνοδευόμενοι και από φίλους της ομάδας και ιδιαίτερα των παλαιμάχων της, καθώς και από τον εκπρόσωπο των διαιτητών της ΕΠΣ Φωκίδας Αντώνη Κατσαρέλη, προσέφεραν, για την κάλυψη αναγκών των άπορων κρατουμένων, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, είδη ρουχισμού, τα οποία συγκέντρωσαν και με τη βοήθεια φίλων και γνωστών τους, τους οποίους ευχαριστούν, καθώς και αθλητικό υλικό για την ποδοσφαιρική ομάδα των κρατουμένων. Στη συγκέντρωση των εν λόγω ειδών συνέβαλαν σημαντικά με τις προσφορές τους η Χαρτοβιομηχανία Κουτσούκου, ο Χρυσοβαλάντης Γεροδήμος και ο Ιωάννης Νικ. Χλεμπογιάννης, τους οποίους οι παλαίμαχοι του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ευχαριστούν ιδιαίτερα. Στο γήπεδο του Κ.Κ. Μαλανδρίνου οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ αντιμετώπισαν την ποδοσφαιρική ομάδα των εκεί κρατουμένων και οι τελευταίοι, μετά από έναν ενδιαφέροντα αγώνα, αναδείχθηκαν νικητές με σκορ 5-4. Μετά τον αγώνα οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου ξενάγησαν τους παλαιμάχους σε διάφορους χώρους (εκκλησία, βιβλιοθήκη, αίθουσα εκδηλώσεων, παιδότοπος για τα παιδιά που επισκέπτονται τους κρατούμενους γονείς τους, κλπ) του Καταστήματος.
Οι παλαίμαχοι του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ θεωρούν τιμή τους το γεγονός ότι τους επιτράπηκε η επίσκεψη στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου, ευχαριστούν το Διευθυντή και τους υπαλλήλους του για την υποδοχή και τη φιλοξενία και τους συγχαίρουν για την προσπάθεια που καταβάλλουν για την δημιουργία και διατήρηση όσο το δυνατόν καλύτερων συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης των παλαιμάχων, τα συναισθήματα (συγκίνηση, χαρά, κλπ) και των δύο πλευρών (παλαίμαχοι και κρατούμενοι) ήσαν έντονα.
Οι παλαίμαχοι του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ εύχονται στους κρατουμένους «καλή κοινωνία» και τους διαβεβαιώνουν ότι θα τους επισκεφτούν και πάλι.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την όλη δράση.










Δεν υπάρχουν σχόλια: