Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ-"ΔΕΛΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"




Του Βασίλη Μανδρέκα
Ως Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Δελφών
Δημοτικής Ενότητας Δελφών


   Σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι νέοι ηλικιακά άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη να ασκούν κριτική αναδεικνύοντας τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους, τις ανησυχίες  και τις διαπιστώσεις τους.
   Η ανάγκη αυτή μετατρέπεται σε χρέος, καθώς οφείλουν να δράσουν ως συμμετέχοντες  με επιχειρήματα, υλοποιήσιμες ιδέες και προτάσεις, αξιοποιώντας τις γνώσεις, τις σπουδές, τις δυνατότητες, έτσι ώστε μέσα από ειλικρινή διάλογο και ανταλλαγή απόψεων να προσφέρουν με τις φρέσκιες ιδέες τους.
  Σε αυτό το πλαίσιο και πιστεύοντας στις δυνάμεις της νέας γενιάς, πιστεύοντας πως πρέπει ως ενεργοί πολίτες να αναλαμβάνουμε την ευθύνη ο καθένας από την πλευρά του, ώστε να συμβάλουμε στην βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου αποφάσισα την συμμετοχή μου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δελφών, με τον Συνδυασμό «Δελφική Δημοκρατία» του Γιώργου Δρακάκη.
   Με προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και συλλογική προσπάθεια, οφείλουμε να αναζητήσουμε τις βέλτιστες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
  Σε αυτές τις εκλογές είναι αναγκαίο περισσότερο παρά ποτέ να βγει η νέα γενιά μπροστά, οι νέοι άνθρωποι, γιατί οι Δελφοί αξίζουν περισσότερα, γιατί ο τόπος  πρέπει και μπορεί καλύτερα!


Βασίλης Μανδρέκας
Στέλεχος Ναυτιλιακής Εταιρείας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών
Δ.Ε.  Δελφών




Δεν υπάρχουν σχόλια: