Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Αλλαγές, γούρια και… τετράδα!


Στον Αστέρα Ιτέας άπαντες απολαμβάνουν την ανοδική πορεία της ομάδας, η οποία οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στον άνθρωπο που την στηρίζει!




Τέσσερις συνεχόμενες νίκες για την ομάδα της Ιτέας (Αναγέννηση Καρδίτσας, Φωκικός, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και ΓΣ Αλμυρού) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 4ο όμιλο, μία εξέλιξη που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον “ισχυρό” άνδρα της ομάδας, Πέτρο Μαντούβαλο!
Ο γνωστός δικηγόρος, αλλά και πρόεδρος του ΤΑΑ του Ολυμπιακού Πειραιώς (επισημοποιήθηκε στις 23/11), φαίνεται ότι δεν ήταν διατεθειμένος να αφήσει την ομάδα της Φωκίδας στην τύχη της, μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα…
Έτσι, αποφάσισε να αλλάξει προπονητή και να προσλάβει στη θέση του Κώστα Λίβα, τον Πάρη Ανδράλα, κάτι το οποίο αυτή την ώρα μεταφράζεται με την τέταρτη θέση στη βαθμολογία του 4ου ομίλου! Εκτός, από την παραπάνω κίνηση ο Πέτρος Μαντούβαλος πήρε την απόφαση να λύσει δύο “βαριά” συμβόλαια, καθώς έβλεπε ότι δεν υπήρχε από μέρος των δύο παικτών η παραμικρή προσφορά στον σύλλογο (βλ. Φαμπίνιο, Μελίσση)…
Πάντως, ο Πέτρος Μαντούβαλος από την στιγμή που έχει σημαντικό ρόλο, αλλά και πόστο στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, σε κάποιους μπορεί να φαίνεται ότι έχει φέρει μία θετική αύρα-γούρι στη ομάδα του Αστέρα Ιτέας. Από την άλλη, οι φίλοι των “τρικολόρ” ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και προσδοκία, από την στιγμή που γνωρίζουν ότι ο Πέτρος Μαντούβαλος θέλει τον Αστέρα Ιτέας να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, κάτι το οποίο ξεκαθάρισε και στο τελευταίο τραπέζι που έκανε στο ποδοσφαιρικό τμήμα!

https://www.mikriliga.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ????