Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ουρές στα τελωνεία στον Έβρο - Πηγαίνουν για ψώνια στην Τουρκία

Και στο Τελωνείο Κήπων επικρατούσε το αδιαχώρητο, με πάνω από 1.000 αυτοκίνητα την ημέρα να πραγματοποιούν έξοδο προς την Τουρκία 


Αυξημένη κατακόρυφα είναι από χθες η κίνηση τα Τελωνεία του Έβρου κυρίως από Έλληνες που επιλέγουν να επισκεφθούν την γειτονική Τουρκία για τις εορταστικές τους αγορές.   

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το e-evros, στο Τελωνείο Καστανεών τα αυτοκίνητα τις τελευταίες ημέρες σχηματίζουν ουρές, με μεγάλη αναμονή για τους οδηγούς που μαζικά συρρέουν στην Τουρκία.   

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, οι Έλληνες οδηγοί δεν προέρχονται μόνο από τον Έβρο, αλλά και από όλη τη Θράκη.   

Η κατάσταση είναι η ίδια και στο Τελωνείο Κήπων, όπου την 1η και 2η μέρα των μετά τα Χριστούγεννα επικρατούσε το αδιαχώρητο, με πάνω από 1.000 αυτοκίνητα την ημέρα να πραγματοποιούν έξοδο προς την Τουρκία.   

Η πλειοψηφία των εκδρομέων επιστρέφουν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των οδηγών αλλά και των αστυνομικών και τελωνειακών από το πλήθος των αυτοκινήτων.   

Σε ό,τι αφορά τους Τούρκους και ενώ τα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης παραμένουν γεμάτα, το μεγάλο «κύμα» αναμένεται να εισέλθει τις επόμενες 3 ημέρες, για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: